2777
2789

خب پیرو امضات اول بگم ک پاشو برو درستو بخون😂

بقیش هم ک از الان انقدر خودتو درگیر نکن کتاب خودت رو بجو هر امتحانی که داری بخون ، و مطمئن باش روزی برای ۴ زنگ و ساعت فردا که کلاس داری درس بخونی کافیه ، تازه اگه وقت کنی به همش برسی

هدفت رو مشخص کن اینکه اصلا چرا اومدی انسانی بقیش کتاب خودتو بجو و تمام کار خاصی نمیخواد بکنی که

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   

روزی ۵ ساعت 

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پیرو امضات اول بگم ک پاشو برو درستو بخون😂 بقیش هم ک از الان انقدر خودتو درگیر نکن کتاب خودت رو ...

عررررر ممنونم الان میرم😂💓

ممنون بانو😘

واسه محکم کاری کتاب تستای دهمو خریدم😅

هدف هم که مشخص کردم🙃

فقط مونده تنبلی رو بزارم کنارو اراده کنم😂😎

عررررر ممنونم الان میرم😂💓 ممنون بانو😘 واسه محکم کاری کتاب تستای دهمو خریدم😅 هدف هم که مشخص کر ...

خب دیگه مشکلی نیست که ، من خودم همسن تو بودم همون کتاب میخوندم ولی دیگه جوییدنی😁رتبه برتر کنکور هم شدم...از اولش هم ضریب تجربی و ریاضیم از لنسانی بالاتر بود ولی هدفم مشخص بود از اول عاشق وکالت بودم بهشم رسیدم 🙌تلاش تلاش تلاش موفق باشی🌹

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
خب دیگه مشکلی نیست که ، من خودم همسن تو بودم همون کتاب میخوندم ولی دیگه جوییدنی😁رتبه برتر کنکور هم ...

ماشالا ماشالا چه دختر پر تلاشی😍👏🏻💓

خداروشکر که رسیدی به هدفت😘💞

ایشالا زندگیت پر از این لحظات ناب و لذت بخش باشه🤪😍💕

ماشالا ماشالا چه دختر پر تلاشی😍👏🏻💓 خداروشکر که رسیدی به هدفت😘💞 ایشالا زندگیت پر از این لحظات ...

مرسی عزیزم😁🌹آره دیگه یه مدت تلاش میکنی بعدا ثمره‌شو میبینی الان من خیلی ساله دیگه درس نمیخونم زدم تو کار زندگی و... کلا وقت خودش هرکاری کنی به نفعته

مرسی عزیزم😁🌹آره دیگه یه مدت تلاش میکنی بعدا ثمره‌شو میبینی الان من خیلی ساله دیگه درس نمیخونم زدم ...

بله درسته حرفتون :)💕

ایشالا تو زندگیتون هر روز موفق تر از دیروز باشین😍💞