2777
2789
عنوان

قرص دوفاستون

4605 بازدید | 29 پست

سلام

من دوره اولمه که از قرص دوفاستون استفاده میکنم..از روز ۱۵ دوره ام شروع کردم به مدت ۱۰ شب..ولی شب ۱۰ که آخرین قرص می‌بایست بخورم لکه ای قهوه ای دیدم..اقدام هم داشتم..حالا واقعا گیچ شدم..مگه نبایدمصرف قرص رو قطع کنیم..بعداز چند روز پریود بشیم؟

لطفا اگه کسی می‌دونه بهم بگه🙏

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
تا اونجای ک یادمه فکر کنم ۵ روز باید خورده بشه ن ده روز

دکتر بهم گفته به مدت ۱۰ شب بخور.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بهم گفته به مدت ۱۰ شب بخور.

ب منم گفته بود ۱۰روز

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

کیست نداری؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
ب منم گفته بود ۱۰روز

گفت بعداز سه چهار روز پریود میشی یا اگه اقدام داشته باشی بارار میشی..حالا من شب ۱۰ که آخرین قرصم بوده لکه دیدم

دوره هات چند روزه است؟

۲۸ روزه یا ۳۰ روز

ماه قبل سر موقع ام پریود نشدم تا یک هفته لکه بینی داشتم رفتم دکتر آمپول پروژسترون و قرص دوفاستون داد

گفت بعداز سه چهار روز پریود میشی یا اگه اقدام داشته باشی بارار میشی..حالا من شب ۱۰ که آخرین قرصم بود ...

اگه کیست داری شاید ب خاطر اونه

چند روز مونده ب تاریخ پریودت؟

۲۸ این ماه فک کنم باید پریود شم