2777
2789
عنوان

ترک اعتیاد

160 بازدید | 9 پست

سلام دوستان کسی تا حالا تو نزدیکانش داشته بخوان ترک کنن

من همسرم چهار ماه میشه که به تریاک اعتیاد پیدا کرده اولاش به صورت تفنتی بوده اخیرا زیاد شد بعد که اعتراف کرد گفت میخوام بمونم خونه ترک کنم الان چهار شبه خونس شبا خوابش نمیبرد یا کلافه بود و ولی امشب زود خوابید بدنش درد میکرد و کلافه بود ولی زود خوابید خیلی استرس دارم میترسم قرص خورده باشه 

لطفا برای اینکه آرامش زندگیم برگرده دعا کنید و یه صلوات بفرستین♥️🥺

کمپ فقط 

بابای من قبلا داشت

این تو خونه نگه داشتنا بیفایدست 

فقطو فقط کمپ

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807
کمپ فقط  بابای من قبلا داشت این تو خونه نگه داشتنا بیفایدست  فقطو فقط کمپ

نمیره میگه نمیخوام آبروم بره تو محل ما تکون میخوری همه میفهن منم فعلا موندم ببینم درست نمیشه صددرصد باید بره کمپ😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کنگره ۶۰خیلی خوبه فقط باید جلسه بره و دیگه کمپ نداره خودشون راهنمایی میکنن

یعنی میمونه تو خونه؟؟زیر نظر اونا؟؟

کمپ فقط  بابای من قبلا داشت این تو خونه نگه داشتنا بیفایدست  فقطو فقط کمپ

منم میگم کلینیک و کمپ برای ترک اعتیاد خیلی خوبه ...... ترک اعیتاد باید اصولی باشه بردار منم گل میکشید به زور بردمش کلینیک سای کوک بر ای ترک اعتیاد.. بعدا فهمیدیم چون افسردگی داره گل میکشه که شاد شه