2777
2789
عنوان

خاطرع بازی متاهلا

228 بازدید | 21 پست

خانما بیاید از دوران عقدتون بگید چ کارایی کردید ک درست بودع والان خوشحالید ک انجام دادیدوچ کار اشتباهی ک ب خاطرش پشیمونید؟؟؟؟ی توصیه هم بکنید ک بهترین رفتار تو دوران عقد چیع؟؟؟

ما ٥سال دوست بوديم بعد عقد كرديم يه راست رفتيم سر زندگيمون😂😂

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران عقد هرشب بیرون بودیم البته الانم میریم ولی یه شب درمیون کلا هرشب یه جا میرفتیم میگشتیم ولی خب بحث هم داشتیم درکل خاطره های خوبی هست تو این دوران

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺

من سر یه سری چیزا ناراحت میشدم بهش نمیگفتم موند تو  دلم بعد رفتم مشاوره گفت بهش بگو باهاش حرف بزن نگی تو دلت میمونه زیاد میشه یا ازش سرد میشی یا یه دعوا گنده میشه  خلاصه رفتم گفتم بهش قرار گذاشتیم حتی ناراحتی های کوچک و مسخره رو بهم بگیم و همون باعث شد الان تو این ۵ سال دعوامون نشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بهترین کاری ک کردم تا دعوتم نمیکردن نمیرفتم خونه مادرشوهرم 

و همین کم رفت و آمدمون باعث شده احترام زیادی برام قائل باشن و دلشون برام تنگ بشه 

توصیه میکنم رفت و آمدتون رو چ خونه ی پدر خودتون چ خونه ی پدر شوهرتون ب حدقل برسونید تا حرمت ها حفظ بشه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

عقد من که بدترین و مضخرف ترین  روزا بود حتی فکرشم عذابم میده بخدادقسم میخورم که عادی ترین چیزا در دوران عقد مث دستت و بگیره یا تو جمع کنار هم بشینی حتی من نداشتم و چقد ضربه خوردم ولی نمیدونم چرا جدا نشدم😔

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

رو ندین به نامزدتون

نگران نشین که ناراحت میشه و قهر میکنه

محکم رفتار کنین

هر چی گفت ، زرت نگین چشم آقایی 😒

همش خونه مادرش پلاس نباشین

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻