2777
2789
عنوان

عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 4350 بازدید | 66 پست

استارتر جوش شیرین رو داخل واژن میریزی مشکل نداره

من توتشت سرکه و جوش میشینم میخواستم داخل واژن انجام بدم ترسیدم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عفونت خارش داری وچیزهایی مثل پنیری شکل داخل واژنت هستش ؟؟؟؟

خارش ندارم ولی بیشتر شکل ترشحاتم فرق میکنه، چند روزه قهوه ای رنگ شده و موقه رابطه داخل شکمم درد میگیره

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
دقیقا بایدهمین کاروبکنه دامن بدون شورت من همیشه دامن میپوشم 

خیلی خوبه منم عفونت داشتم هر دوماه میرفتم دکتر باز دوباره همون وضع بود از وقتی لباس زیر تو خونه نمیپوشم خوب خوب شدم

درست و غلط رو میشه از هم تشخیص داد مشکل اینه که غلط جذاب ترع

در صورتیکه میرفتم دکتر میگفت برا اطمینان معاینه بشم ک عفونت نداشته باشم میگفتن نه اصلا.ولی این پماد خیلی خوب بود ولی خیلی اذیت شدم حجم عفونت های کهنه زیاد بود

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
استارتر جوش شیرین رو داخل واژن میریزی مشکل نداره من توتشت سرکه و جوش میشینم میخواستم داخل واژن انجا ...

ن من انجام میدم ولی خب میگم ک فقط دوسه روز خوبم دوباره عفونت میگیرم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
من ی چند بار عفونت گرفتم رفتم دکتر پماد داد.اینسری رفتم طب سنتی بل اینکه عفونت نداشتم گرفتم وقتی زدم ...

چی داد بهت طب سنتی

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
عفونت قارچی منم اگرزیادلباس زیربپوشم اینجوری میشم از رطوبت هستش فقط وفقط هم بااین قرص خوب میشم فلوکو ...

چند ساعته باید بخورم؟قبلا مترونیدازول میخوردم

ببخشید بوی بدی هم میده؟

ن من انجام میدم ولی خب میگم ک فقط دوسه روز خوبم دوباره عفونت میگیرم

بااب وسرکه قاطی میکنی؟ 

میشه بیشتر توضیح بدی؟ منظورت ژل شستشو روزانه؟

نه عزیزم ژل هست با اپلیکاتور وارد میکنی گیاهی هست طبیعی .الان من اونو استفاده کردم دارم از قرص استفاده میکنم ک اگر عفونتی باقی مونده بکشه بیاره بیرون

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍