من پنج ساله ازدواج کردم و تقریبا پنج ساله ک عفونت واژینال میگیرم، دکتر میرم قرص واژینال مصرف میکنم ولی بعد از ده روز دوباره عفونت میاد سراغم، بهداشت خیلی رعایت میکنم همیشه با اب گرم خودمو کامل میشورم لباس زیرمو حتما اتو میکنم حتی بعضی وقتا دامن میپوشم بدون لباس زیر ک هوا بخوره ولی خوب نمیشم، داخل واژنمو با جوش شیرین شستو شو میدم فقط دوسه روز خوب میشم دوباره عفونت میگیرم، عنبرنسا دود میکنم اصلا جواب نمیده حتی دوبار فریز هم کردم، تازگیا ترشحات قهوه ای رنگ دارم و موقع رابطه درد بشدت زیادی میگیرم، میشه راهنماییم کنید؟؟؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من به خاطر لابیا بزرگی که داشتم خیلی دچار عفونت میشدم. البته اولش نمیدونستم چند تا دکتر رفتم تا بفهمم مشکل چیه و نهایت رفتم پیش خانم دکتر حبیبه احمدی و عمل لابیاپلاستی انجام دادم خداروشکر الان عفونت نمیگیرم و مشکلم به طور کامل برطرف شده.