2777
2789
عنوان

عفونت واژن

4349 بازدید | 66 پست

سلام خانوما  

من پنج ساله ازدواج کردم و تقریبا پنج ساله ک عفونت واژینال میگیرم، دکتر میرم قرص واژینال مصرف میکنم ولی بعد از ده روز دوباره عفونت میاد سراغم، بهداشت خیلی رعایت میکنم همیشه با اب گرم خودمو کامل میشورم لباس زیرمو حتما اتو میکنم حتی بعضی وقتا دامن میپوشم بدون لباس زیر ک هوا بخوره ولی خوب نمیشم، داخل واژنمو با جوش شیرین شستو شو میدم فقط دوسه روز خوب میشم دوباره عفونت میگیرم، عنبرنسا دود میکنم اصلا جواب نمیده حتی دوبار فریز هم کردم، تازگیا ترشحات قهوه ای رنگ دارم و موقع رابطه درد بشدت زیادی میگیرم، میشه راهنماییم کنید؟؟؟

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

فک کنم همسرتون باید درمان بشن . 

چون احتمال داره منبع عفونت از ایشون باشه

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ژل پاکسازی رحم بگیر فوق العادست

چ برندی طریقه مصرفش قابل گفتن هست؟ 

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

من ی چند بار عفونت گرفتم رفتم دکتر پماد داد.اینسری رفتم طب سنتی بل اینکه عفونت نداشتم گرفتم وقتی زدم فرداش ازم عفونت هایی مثل دستمال کاغذی خیس می اومد بیرون.عفونت های کهنه قدیمی بود .عالی بود 

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍