2777
2789
عنوان

گلاب به روتون بیاید یه لحظه😂🤦

462 بازدید | 46 پست

آقا من یبوست شدم و الان فاجعس و میخام بخابم و یحورایی دارم به فنا میرم هی میاد پایین و میره بالا واقعا درک نمیکنم چجوری اینجوری میشه و در مستراب هم چون نمیشه زور زد منم هی میام بیرون و از دیروز تا حالا دفعی نداشتم 🤦🤦 

شرمنده بچه ها ولی کسی اطلاعی داره چجوری باید از شرش یکم راحت شم راهنمایی کنه🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرمنده ها ببخشید ولی دستکش دستت کن خودت به داد خودت برس

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

برو دو سه لیوان آب بخور به زور هم که شده بخور فردا صبح ناشتا هم بخور از همه چی موثر تر هست

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

یه چنتا گل ممدی دم کن بخور 

مث فشنگ خالی میکنی

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

منم‌مثل توام تاپیک زده بودم ، یعنی محو شدم......😑😑😑😑😑

من پودر پیدرولاکس خریدم امروز

بعد اینکه تخم اسفرزه رو خیس کنم چند دقیقه بمونه بعد با یکم روغن زیتون بخور ، اینو دکتر بهم گفته

عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻