2777
2789
عنوان

صورت کک مکی ولاغر وپوست نابود

101 بازدید | 14 پست

پوستم با کرم ارایشی okهست.اماگاهی ک توخونه حوصله کرم زدن ندارم پوستم نابوده تواینه نگاه میکنم حرصم میگیره بیشترازاون هم ب لاغریم حرصم میگیره پول هم ندارم برم دکتر یا ابرسان بخرم یاهزار کوفت وزهرماری دگ ک همه میزنن.چکارکنم؟راهی دارید؟پوستم کدر هستش و کک مک زیاد دارم ازطرفیم رنگم تیره س...باارایش زیبام اماهرروز خدا نمیخوام ارایش بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه آرایش نکن عزیزم 

فقط بیرون که میری آرایش کن 

یه قاشق جو پرک پودر شد  بایه قاشق  زردچوبه رو مخلوط کن  هفته ای سه بار بزن به صورتت به مدت نیم ساعت بعد با اب ولرم بشورش

خدایا شکرتتتتتتت 
تو خونه آرایش نکن عزیزم  فقط بیرون که میری آرایش کن  یه قاشق جو پرک پودر شد  بایه ق ...

اخه ازشوهرم خجالت میکشم.نمیتونم خودم خودمو تواینه نگاه کنم بخدا صورتم خیلی کدر شده واصلا شفاف نیست.

اخه ازشوهرم خجالت میکشم.نمیتونم خودم خودمو تواینه نگاه کنم بخدا صورتم خیلی کدر شده واصلا شفاف نیست.

عزیز من خجالت نداره 

خودتو همونجوری که هستی دوس داشته باش تا بقیه هم دوستت داشته باشن 

فک نکن همه پوست  صورتاشون عالیه نه عزیزم اینطوری نیست منتها خودشونو همونطوری که هستن دوس دارن 

شما هم اینطوری باش

خدایا شکرتتتتتتت