نی نی یار لطفا نترکون منو واقعا دلخورم شوهرم که تو هفته سه چهار بار باهام رابطه داشت الان به یک بار تو هفته رسیده انگار میلی نداره من اینجوری نیستم ومثل قبل هستم به نظرتون چیکار کنم که حداقل میل من کم بشه و انقد محتاج اون نباشم مردا تا زناشون ناز کنن میرن صیغه میکنن پس مازنا چیکار کنیم خیانتم که نمیتونیم بکنیم چون گناهه دلم خیلی از شوهرم پره خواهر شوهرم تازه ازدواج کرده و هر دقیقه رابطه دارن ولی من انگار نه انگار باهاشم حرف زدم ولی زود میخوابه منم نمیتونم بیدارش کنم چون وقتی میخوابه عصبی میشه حتی شک کردم که بهم خیانت کرده ولی خوب مردش نیست فقط از کارشه که زیاد شده واقعا احساس تنهایی میکنم
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بالاخره با تمام سختی ها به هدف قشنگم رسیدم:)) دانشجو پزشکی🧡موفقیت شانسی نیس باید به دستش بیاری✋🏻♥️ اردیبهشت ماه بود که منو تنها گذاشتی🥺🖤 میشه برای شادی روح مامان قشنگم صلوات بفرستید
خو ادم نیاز داره اونم منی که قبلا زیاد بود خو شوهرم زیاد احساساتی نیست واینجوری بیشتر دلم براش تنگ میشه
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی