2777
2789
عنوان

تنبلی چشم کودک

523 بازدید | 13 پست

کسی هست بچش چشماش ضعیف باشه وعینک بزنه.من دخترم ۸ماهه عینک میزنه چشماش ی مقدار بهتر شدن الان دکترش براش دستگاه camنوشته ببرم.کسی تا حالا بچشو برده برا این دستگاه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دستگاه جدیدا اومده میگه هر یک ربع اون دستگاه معادل با یک ماه بستن چشم هست.

چه عالی.درود بر علم😍😍

دختر من تنبلی شدید داشت ولی بستن لازم نداشت چون مدام عینک میزد. ولی خیلی دیدم ک بچه ها باید می بستن ولی نمیزاشتن براشون ببندن.چقدر عالی ک همچی دستگاهی اومده

چه عالی.درود بر علم😍😍 دختر من تنبلی شدید داشت ولی بستن لازم نداشت چون مدام عینک میزد. ولی خیلی دی ...

آره.منم خیلی خوشحالم.من از اولش دخترمو نبستم دکتر نزاشت.فقط عینک زد.الان ی چشمش خیلی شمارش اومده پایین ولی ی چشمش هنوز ی مقدار ضعیفه.که دکتر گفت با این دستگاه تلاش میکنیم تنبلی رفع بشه

آره.منم خیلی خوشحالم.من از اولش دخترمو نبستم دکتر نزاشت.فقط عینک زد.الان ی چشمش خیلی شمارش اومده پای ...

سلام شما دخترتون تنبلی چشمش با استفاده از این دستگاه خوب شد ?آخه دخترمنم تنبلی داره باید روزی ۴ ساعت ببندم میخاستم بدونم اگه این دستگاه جواب میده منم دخترمو ببرم،🙏🙏🙏

برای برگشت ضررهای مالیم یک صلوات مهمونم میکنی؟
چه عالی.درود بر علم😍😍 دختر من تنبلی شدید داشت ولی بستن لازم نداشت چون مدام عینک میزد. ولی خیلی دی ...

سلام لطفا اگر پیام منو دیدید جواب بدید

شما دخترتون چه سنی بود متوجه تنبلی شدید؟

یدونه چشمش بود یا هر دو؟

نمره چشمش چند بود و الان وضعیتش چطوره؟

امروز دکتر گفت چشم دخترم تنبلس شدید داره و ضعیفه از غصه دارم دق میکنم میترسم بمونه براش

توروخدا برا حل مشکل دخترم یه صلوات بفرستید 
سلام لطفا اگر پیام منو دیدید جواب بدید شما دخترتون چه سنی بود متوجه تنبلی شدید؟ یدونه چشمش بود یا ...

یکی دو روز به تولد چهار سالگی اش بود

اونقدر تنبلی اش زیاد بود ک عینک ساز وقتی دید کفت تحویل دو روزه اس ولی شما بیا یک ساعت دیگه تحویل بگیر. ولی بستن رو تجویز نکرد دکتر. مدل تنبلی ها فرق داره یا درمانش دیگه نمیدونم

شماره چشم اش بین یک و دو بود. استیگماتش بین دو و نیم‌و چهار

تنبلی بعد یکی دو سال رفع شد. ولی ضعیفی اش و استیگمات هست تا انشالا بزرگ بشه عمل کنه