2777
2789

سلام       من رفتم دندانپزشکی،بین مریض دندونم ب سرعت معاینه کرد،،عکس دندان نوشت،،جای دیگه رفتم عکس دندان گرفتم ، همون موقع  اومدم عکس ب همون دندونپزشک نشون دادم،یک توضیحات مختصر داد ک دندون مشکلی نداره،و ممکنه از سینوزیت باشه و..    اومدم برم  منشی گفت کارت بده و باید پول ویزیت کامل بدی و....دکتر  نه خدمات انجام داد،نه نسخه نوشت ،رفتار طلبکارانه و زشت بعدی دکتر جالب بود  ...   تو این شرایط پول میگیرن؟ 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

اره بابا میگیرن

من کاری که میخواست انجام بده مشخص بود تازه نامه معرفی هم داشتم

ویزیت خواست منشیه؛ بهش هم گفت مامانم گفت که شما باید ویزیت بدید اونوقت دکتر صلاح میدونه انجام بده یا نه

با خودم گفتم میخوام صلاح ندونه اینهمه دکتر دیگه هس

بماند کلا منشی ها از خود دکتر بیشتر چسی میان..

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره پول ویزیت میگیرن منم یه بار دندون پزشک عکس رو نشون دادم هیچ کاری هم نکرد پول ویزیت رو اما گر ...

یکی دو دقیقه هم وقت نگذاشت ،،دندونپزشک  جاهای دیگه ندیده بودم اینطوری ویزیت بگیرن،     فقط این دکتراینطوری بود.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اره بابا میگیرن من کاری که میخواست انجام بده مشخص بود تازه نامه معرفی هم داشتم ویزیت خواست منشیه؛ ...

توقع داشتم اول دکتر با من طی کنه ک برای یک توضیح کوتاه و ساده   درواقع یک مشاوره کوتاه ویزیت میگیره   جا خوردم اصلا.

همشون میگیرن

من فقط تعجب کرده بودم چون قانونش نمیدونستم اصلا شاید اینطور باشه،، متعجب با منشی اروم حرف میزدم     ک دکتره بیشعور گفت بگذار بره بعد دری وری در حد شان خودش گفت    اصلا شوکه شدم از حرف و طرز صحبت دکتره.

سلام دوست عزیزم چن سال پیش تاپیک زدین ک برای آسم میخاین ادرار شتر بخورین خواهش میکنم جواب بدین خو ...

سلام   نه نخوردم اما میگن واقعا موثره.

سلام دوست عزیزم چن سال پیش تاپیک زدین ک برای آسم میخاین ادرار شتر بخورین خواهش میکنم جواب بدین خو ...

تحت کنترل و محدودم     چی بگم  کاش آسم درمان قطعی داشت.