2777
2789
عنوان

بعد از ای یو ای

247 بازدید | 13 پست

سلام خوشگل خانوما، من ساعت 5ونیم امروز عصر ای یو ای شدم، علامت خاصی ندارم، میگم شاید علایم داشتم بهتر بود، فقط خیلی دهنم خشک میشه تشنم میشه، کار خاصی باید انجام بدم؟ 

علایم شما از کی شروع شد؟؟ 

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا به سلامتی عزیز دلم میشه بپرسم چقد هزینه کردی و کدوم شهری؟

سلامت باشی مهربون، من خودم کرمانی هستم اما اومدم یزد انجام دادم، 750 دکتر گرفت ک انجام داد، 350 هم ازمایشگاهی ک نمونه همسرمو اماده کرد

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 
سلامت باشی مهربون، من خودم کرمانی هستم اما اومدم یزد انجام دادم، 750 دکتر گرفت ک انجام داد، 350 هم ا ...

یکی ۱۱۰۰؟

والا خوبه من فک کردم چند میلیونه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد🤲♥️
یکی ۱۱۰۰؟ والا خوبه من فک کردم چند میلیونه

نه عزیزم زیاد نیست

ای وی اف گرونه

نه عزیزم زیاد نیست ای وی اف گرونه

به سلامتی واقعا ازته دلم دعات میکنم عزیزم انشالا که به مرادت برسی به حق امام رضا چشم انتظار بودن خیلی سخته درکت میکنم♥️♥️♥️🧿🧿🧿🧿

اللهم صلی علی محمد و آل محمد🤲♥️
به سلامتی واقعا ازته دلم دعات میکنم عزیزم انشالا که به مرادت برسی به حق امام رضا چشم انتظار بودن خیل ...

خیلی لطف کردی خانومی ممنونممممم😘😘

سلامت باشی مهربون، من خودم کرمانی هستم اما اومدم یزد انجام دادم، 750 دکتر گرفت ک انجام داد، 350 هم ا ...

الان خیلی زوده برای علایم منم پارسال اسفند انجام دادم الان دخترم تو بغلمه انشالله شما هم همین ماه جواب بگیری و تا ۹ ماه دیگه به سلامتی بغل بگیریش

الان خیلی زوده برای علایم منم پارسال اسفند انجام دادم الان دخترم تو بغلمه انشالله شما هم همین ماه جو ...

ای جاااانم خدا حفظش کنه ممنون عزیزم انشالله، ببخشید شما مشکلتون چی بود