2777
2789

۳ روز عقب انداختم خیلی درد دارم 

گفتم دلو بزنم دریا چک کنم یا اینوری یا اونوری

خدایا شکرت معجزت تمام زندگی منه🥰🙏 مامان لیانا🍃✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشاالله کادو روز زنتو حضرت فاطمه بده دامنت سبز بشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

انشاالله مثبته اگه انجام دادی منو لایک کن بیام ببینم عزیزم منتظرتم

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
ایشاالله کادو روز زنتو حضرت فاطمه بده دامنت سبز بشه

مثبت شد عزیزم دعات به حقم براورده شد مرسی عزیزم🥰😘😘😘

منفی بود😔

فدا سرت ماه اینده انشاالله مثبت میشه ناراحتی نداره من ۹ماه صبر کردم همه چیزم اوکی بود ولی باردار نشدم لحظه اخر پشیمونیم زدم باردار بودم

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
فدا سرت ماه اینده انشاالله مثبت میشه ناراحتی نداره من ۹ماه صبر کردم همه چیزم اوکی بود ولی باردار نشد ...

مثبت شدددد عزیزم چند دقیقه بعدش