الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بابااااا چه خبره ولی هزینه آزمایش و تصویر برداری همین ۴۰۰ هست هر کدوم 😬
آزمایش چقدر شد براتون و کی انجام دادی😶😗
ببین خدا چندتا دوست داره:) دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند! بگذار حق با آنان باشد اگر این چیزیست که به آن نیازمندند خودت را به کوته فکری آنان گره نزن، این سلامت روانت را از تو می گیرد...
وای چه زیاد میشه خیر سرم میخواستم ماه بعد عمل کنم .فقط عمل و بیمارستان رو دارم🤕
ببین خدا چندتا دوست داره:) دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند! بگذار حق با آنان باشد اگر این چیزیست که به آن نیازمندند خودت را به کوته فکری آنان گره نزن، این سلامت روانت را از تو می گیرد...
عکس هم ۴۰۰ این طوراس چسب فکر کنم ۱۷ تومن البته سرم شستشو و سرنگ و پماد و کرم ترمیمی هم ...
ممنونم 🤗😙😙😙😙😙😙