2777
2789
عنوان

الان رفتم ترمیم بینی با بیحسی🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس قبل این که اینطور کنی بفرس بینم چطور بوده

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
نه ترمیم  لیفت چجوریه اصن

همون قوز بینی بر میدارن انگار 

فک کنم با تزریقه🤔 

یه بلاگر دیدم میگف بینمی لیفت کردم

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
یاخدا چطوری سوهان میکشن🧐

از ترسم نپرسیدم از کچا داخل کرد سوهانو کشید

با یه چیز دیگه هم مثل قیچی غضروفمو میبرید

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
تا یه هفته باید تامپون روش باشه

پس چرا میگی بیایید عکس🤨

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
عکس قبل این که اینطور کنی بفرس بینم چطور بوده

تا تاپیک قبلم عکس خودم هست 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
پس چرا میگی بیایید عکس🤨

ععع عشقم منظورم بعد اینه خوب شد بود

بچه ها منظورم از عکس بعد اینکه خوب شد بود

اگه عکس قبلیمو میخاین تو تاپیک قبلم هست بعدشو الان روش تامپونه معلوم نیس ک

اووووووووووخ     درد نداری الان؟

وای چرا بینیم امگار یخ کرده 

۱۰ دیقه پیش قرص خوردم 

ولی دردش مثل عمل اولی نیست

وای چرا بینیم امگار یخ کرده  ۱۰ دیقه پیش قرص خوردم  ولی دردش مثل عمل اولی نیست

عمل خیلی درد داره؟

برای نفس کشیدن اذیت نمیشی یا بویاییت کمتر نشده؟

منم میخوام عمل کنم ازین چیزاش میترسم😑

ســــلام خانـوم زیــــبـــــا 😍

ما هر ماه، روزهایی رو با درد و خون‌ریزی تجربه می‌کنیم که به اندازه کافی برامون سخت هست، اما وقتی سخت‌تــــر می‌شه که حواس‌مون بهش نیست و غافلگیر می‌شیم.

هدف ما از این پرسشنامه، درک بهتر خانوم‌ها برای آســــون‌تر کردن مدیریت دوران قاعدگی هست.

این پرسشنامه تقریبا ۴ دقــیقــه زمان می‌بره.

و

اطلاعات هویتی از شما گرفته نمی‌شه.

پیشاپیش ازت ممنونیم که وقت می‌ذاری❣️

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5OEd2A7W3NTJm2q_EuDgtDBqEi-O-Ei-INsQjZTm7fLeDXw/viewform?usp=sf_link