2777
2789
عنوان

خون مردگی تو گوشت قرمز

3726 بازدید | 31 پست

سلام خانمها آنروز دو کیلو گوشت گوساله خریدم وقتی خوردش کردم خیلی خون مردگی داشت همه شو جدا کردم بنظرتون مشکلی داره؟تا حالا شما دیدین اینجوری باشه ؟

گوشت پشت مغزی گوساله بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ دلیل داره   -۱:امکان داره اون قسمت بدن گاو ضربه دیده باشه   ۲:احتمال داره به خاطر آمپولی ...

بنظرتون مشکلی داره مصرفش کنیم؟ من قبل از پخت یه کم تو آب میزارم بجوشه بعد سرخش میکنم و میپزم

😐گوشته هااااا باید قبل پختن بزاری تو آب نمک میاد بیرون خونش ...

اخه قبلا اینجوری نبوده همیشه هم پیش همین قصاب میگیریم و ازش مطمئن هستیم ولی گوشت امروز اینجوری بود،تا حالا همیشه گوشت دست می‌گرفتیم این بار پشت مغز بود گفتم شاید کلا اینجوری باشه

بنظرتون مشکلی داره مصرفش کنیم؟ من قبل از پخت یه کم تو آب میزارم بجوشه بعد سرخش میکنم و میپزم

نه خیالتون راحت باشه  این گوشت قبل از اینکه دست قصاب داده بشه  مهر تاییری سلامت میخوره روش توسط دکتر

نه خیالتون راحت باشه  این گوشت قبل از اینکه دست قصاب داده بشه  مهر تاییری سلامت میخوره روش ...

کلا هرچی خون مردگی بود برداشتم بعد یه ساعت گذاشتم تو آب کلی خونابه داده بود

خونی که تو لاشه حیوون باقی میمونه حلاله ولی سعی کن نخوریش همون جدا کردی خوبه

میدونه ولی خیلی زیاد بود تعجب کردم انگار جای ضربه بود شاید نیم کیلو از گوشت جدا کردم ولی الان دودل شدم نکنه مریض بوده باشه