2777
2789
عنوان

زن نمونه فقط خودم

363 بازدید | 24 پست

چند وقته شوهرم خیلی استرس داره و شرایط کاریش سخت تر شده و خیلی ناراضیه از شرایط

داشتم بهش گفتم اصلا دوست ندارم اینطوری ببینمت، ما که فعلا نمی تونیم جایی بریم، تو با دوستات یه برنامه بذار برو یه وری

میگفت کسی نیست باهاش برم

نیم ساعت پیش شوهر دوستم زنگ که بیا مجردی بریم شکار

بهش میگفت نمیتونم، نوشین با بچه تنهاست

هر چی بهش گفتم پاشو برو، گفت نه

راهی نیست از خونه بندازمش بیرون   

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین چلمبک چسبیده به من    

خب خوبه ک حالا بره بیرونم هی میگید رفیق بازه همش تو خونه تنهام و فلان 😕

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
خب خوبه ک حالا بره بیرونم هی میگید رفیق بازه همش تو خونه تنهام و فلان 😕

این مدت خیلی دپرس شده، واقعا نیاز داره یکم حال و هواش عوض بشه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
بگو هوس گوشت خرگوش کردم تا بره

میدونه من لب نمیزنم به گوشت این حیوانات عزیز

آخرشو اگه اینجوری نمیگفتی..الان با صحنه ی 😑😐 مواجه میشدی..آخه اینجا باید غمگین باشی🙃از شادیت لذت ...

یعنی چی؟

یعنی چی؟

یعنی عنوانت و که نوشتی زن نمونه..اینجا بهشون بر میخوره و نباید خوشحال باشی و از خودت تعریف کنی..ولی وقتی آخرشو گفتی شوهرمو بندازم بیرون .اونوقت همه چی خنثی شد یه دفعه..😁

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱
خب شکار برا چی میخاد بره ؟ منم اصلا نمیخورم تا حالا لب نزدم  گفتی بهونه میخام که بره برا اون ...

همینطور میرن تو جنگل و خوش میگذرونن

چیزیم شکار نمیکنن معمولا