2777
2789
عنوان

میگما با توجه به تاپیک پربازدیده بعد 20 سال....

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 37 پست
وای چقدر سرش حرص خوردم هنوز حالم بده کسی باهام حرف بزنه عصبی میشم

همون صفحه اول رو هم نتونستم بخونم 

سناریو تکراری بین خانوم ها شاغل میانسال

بترس از دادگاهی که قاضی خودش شاهده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم جزو مهریه حساب نمیشه میشه همه چیز به نامت باشه و اصلا جزو مهریه نباشه.مگر اینکه تو قراردادی رو امضا کنی که این در قبال مهریه خانوم هست که در اینصورت اصلا اینکارو نکن

اصلا و اصلا اشکال نداره همه چیز تو زندگی به نام مرد باشه  اما مردی که واقعا مرد باشهــ شوهراو ...

اره ولی خب من دارم طلاهام بش میدم 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

عه چه جالب براچی اینجوری

اگه خدایی نکرده ب احتمال یک در میلیون کارت ب بحث مهریه و این چیزا کشید چطوری میخوای ثابت کنی طلا فروختی دادی بابت زمین و مهریه ای نگرفتی؟ اون پول اگه از حساب شما خارج شده باشه سند و مدرک میشه واست 

حرص نخور عزیزم تجریه کسب کن😃مث من

کسب کردم ولی کلی هم حرص خوردم این اخلاق همزاد پنداریم کار میده دستم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
همون صفحه اول رو هم نتونستم بخونم  سناریو تکراری بین خانوم ها شاغل میانسال

آخه میگن زن با کار کردن مستقل می‌شوی اکثر خانم های شاغلمون همینجورین انقد دلسوز خانوادشونن خودشون رو یادشون میره این استقلال نیست بردگیه از نظرم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم