2777
2789

که بعد 20 سال خانم حقوقشو میداده شوهرش ولی الانشوهرش حاضر نیس که جیزی به نامش بزنه ....

ما یه زمینی داریم که قراره من طلاهامو بدم شدهرم بسازه.  خب طلاهام مال خودمه شوهرم نداده میخام بگم نصف زمین بنامم بزنه ولی نمیخام که به عنوان مهریم حساب بشه.  ینی جزو قبالم نباشه باید چیکاز کنم ؟؟؟؟

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

خیلی باسیاست وارامش بگو نصف زمین بنامت بشه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای چقدر سرش حرص خوردم هنوز حالم بده کسی باهام حرف بزنه عصبی میشم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

کار خوبی میکنی 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
جزو مهریه حساب نمیشه مگر این ک شما سندی با این مضمون امضا کنید ک اینو در قبال مهریه دریافت کردید

عهه پس حواسم باشه به این قضیه 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

عهه پس حواسم باشه به این قضیه 

بله و ی چیز دیگه این ک اگه طلا فروختی پول رو مستقیم ب حساب همسرتون واریز نکنید

اول بریز ب حساب خودت بعد انتقال بده بهش

یا ایشون پول بریزه ب حساب شما بعد پرداخت پول زمین از حساب شما صورت بگیره