سلام بچه ها انقدر دلم شکسته و غمگینم که حد نداره😞😞😞خرداد ماه قلب جنینم تشکیل نشد و سقط کردم
بعد از ۶ ماه باردار شدم
شنبه رفتم سونو میگه ۷ هفته و ۱ روز فاقد قلب.😞
Crl جنین هم ۱۰ هست
چیکار کنم خدایا😭
محتاجم به دعاتون
انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)
بخدا اره خواهر من ۷ هفته و ۴ روز قلب تشکیل نشده بود تو ۱۰ هفته تشکیل شد دکترا همه میگفتن سقط کن اما ...
وای خدایا کاش برای منم تشکیل بشه 😭خواهرتون علائم و تهوع هم داشت؟ اخه من تهوع هم دارم
با تمام وجود درکت میکنم چون منم دوتا بچه رو که مشکل داشتن سقط کردم
الان شما بچه داری؟
وای خدایا کاش برای منم تشکیل بشه 😭خواهرتون علائم و تهوع هم داشت؟ اخه من تهوع هم دارم
تهوع هم داشت تازه ۸ هفته هم تشکیل نشد تو ۱۰ هفته تشکیل شد دکترا گفتن حتماااا باید سقط کنی اما خواهرم سقط نکرد و بچش الان سالم بغلشه دکترا میخوان بچه هارو بکشن این کارو نکن توروقران قلب بچه های باهوش دیر تشکیل میشه
خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
تهوع هم داشت تازه ۸ هفته هم تشکیل نشد تو ۱۰ هفته تشکیل شد دکترا گفتن حتماااا باید سقط کنی اما خواهرم ...
منم صبر میکنم انشاالله خدا نگاه به دلم بندازه
خدا خیرت بده که بهم دلگرمی دادی