2777
2789
عنوان

وام ضروری میخوام

422 بازدید | 8 پست

سلام دنبال وام 20 میلیونی میگردم خیلی کارم ضروریه.کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ توروخدا هرکس وام فروشی میشناسه یا بانکی میدونه وام فوری میده بگه.ضامن کارمند دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید کالا بخرم؟؟ 

نه لزومی نداره کالا بخرین

ولی یه کارت اعتباریه مثل کارت هدیه

نمیتونین باهاش کارت به کارت کنین پول و انتقال بدین یا نقدش کنین با خودپرداز فقط باید کارت بکشین با کارتخوان هرجایی که دوست داری

مرررسیییی. چند درصده؟؟ چه مدارکی میخواد اگه حسابم کار نکرده باشه هم میده؟ ضامن میخواد؟ 

۱۸ درصده ولی بازپرداختش به انتخاب خودته که چندماهه باشه تا ۵ سال میتونی انتخاب کنی. برای این وام اعتباری باید اونجا یه حساب جدا باز کنی کاری به حساب قبلیت ندارن. برای ۲۰ تومن یه ضامن رسمی میخواد با فیش حقوقی و حکم کارگزینی.

دیگه اینکه من برای ۱۵ تومن حدود ۱ تومن باید پول میزاشتم توی حساب میگیرن نمیدونم برا چی 

فک کنم برای ۲۰ تومن باید ۲ تومن بدی

پرداخت سرمایه با ضمانت سند ملک و ماشین و چک و سفته و طلا پرداخت سرمایه با چک یک روزه و فوری بدون ضامن۸ برگ چک ۱۲۵۰۰ ، ۸ ماهه برای کسب اطلاعات بیشتر به ایدی من @Eshghmyamahdi313در ایتا پیام بدید  شمارم 09940199167   کامل براتون شرایط رو توضیح میدم