2777
2789
عنوان

به پسندازم چه کنم؟

79 بازدید | 14 پست

سلام ۵۰    ۶۰ میلیون پول دارم .میخوام بدونم تو این اوضاع چکار کنم که بتونم ازش درامد داشته باشم و سود کنم .تو بانک بزارم؟ طلا بگیرم ؟ چکار کنم ؟

شما بودین چکار میکردین که ارزش پولشتون پایین نیاد و بتونید سود کنید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۰۰ تومن داشتم طلا خریدم بستگی به خودت داره اگه به پولت نیاز نداری طلا بخر ولی اگه میخوای منبع درآمد باشه برات پرس و جو کن ببین چه کاری میتونی انجام بدی.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

طلا فک کنم خوب باشه ارزدیجیتال و کارای سرمایه گزاری علم میخاد اگه بلد نیسی ممکنه ضرر کنی یا حداقل از یه شخصی ک بلده بپرسـ

دوستان لطفا امضامو بخونید کاری بود درخدمتم

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
منم دارم هیچکاریم باهاش نکردم همینجوری مونده 

الان چند سالی میشه کم کم جمع کردم و همینطوری مونده ۲سال پیش ۱۰ تومن داشتم اگه طلا میگرفتم الان کلی سود کرده بودم .اما الان به طلا شک دارم که بیاد پایین یا نه

اگر بهش حالا حالاها نیاز نداری، بیت کوین بگیر و بزار بمونه تا چند سال بعد

ازش دانشی ندارم میترسم کل پولم بره .گرفتم و ارزشش اومد پایین چی؟ 

یعنی بیت کوین از اینی که هست بالاتر میره؟؟؟؟؟

طلا چند روزه داره میاد پایین که

اگر نیاز به دریافتی ماهانه دارید در طرح لوتوس بانک پارسیان و یا در کارگزاری بزارید و 20درصد سود بگیرید و اگر نیاز به دریافتی ماهانه ندارید و جای امن برای نگهداری دارید فقط سکه بخرید و هیچ نوع طلایی نخرید

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم