2777
2789

چه چیزی دوست داشتیم بشین ؟

من خودم یکی از آرزوهام این بود که انگلیسی باشم و بچگیم اونجا باشم و توی رقص و خوانندگی و بازیگری حرفه ای باشم  ولی بزرگسال تو آمریکا زندگی کنم توی آکسفورد یا استنفورد (والا به همینا راضی هستم 😁)درس بخونم و توی اپل یا مایکروسافت یا گوگل کار کنم و از ته دل عاشق شده باشم 😂

خدایا ببین چه کم توقع هستم چی میخواستم چی شد 😂😭😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزویی ک از ته دل دارم

اینه تو انتخاب رشته موفق باشم به یه حسابدار تبدیل شم برم سر کلر و به عشقم برسم زندگی خوب و ارومی داشته باشیم

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807

چیزی که تو سرنوشت آدم باشه هست..و قابل تغییر نیست بنظر من 

من همیشه آرزوم بود بازیگر شم...🙂

ولی الان هدفم پرستاریه 😐 خداروشکر راضیم‌...😐😂😂

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

ارزو دارم یه زندگی داشته باشم که به کسی نخواد جواب پس بدم آگهر کاری بخوام بکنم.... ولی یه کاری که حتما باید قبل از مرگم انجام بدم یه شب رو کلمل بیدار بمونم به ستاره ها خیر بشم بگردم وایی خیلی آرامش بخشه

چ بگم🚶🏼‍♀️

😀😀😀 با اینکه دلم گرفته بود و داشتم گریه میکردم خندم گرفت از توقعاتت من حسرت خیلی چیزا رو دلمه اینکه نفهمیدم راه بهتر و انتخاب کنم والان که این راهی که انتخابشون کردم و رفتم پشیمانم و سنم داره میره بالا بی فایدس بهش فکر کنم فقط میتونم گریه کنم 😢

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .