2777
2789

یکی از فامیلای ما اگه اشتباه نکنم همین رو استفاده میکنه خیلی سفید شده ولی خودش میگه رو بینیم کک و مک افتاده 

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشغالن من چندماه پیش استفاده کردم اولش پوستم آینه شده بود من فقط دوتا لک کوچیک جوش داشتم پوستم گندمی و سفت و عالی بود خوشی زیر دلم زده بود ک سفید شم به محض قط کردنش پوست پراز جوشهای دردناک شد سرسیاه و... الان پوست تیره تر شده و کلی لک آوره ومازک هم شده تورو خدا تهیه نکن اصصصصلاااا

سرم آربوتین ژیورل فرانسوی بخر یکم گرونه ولی اگ کرم معجزه استفاده کنی وپوستت تحلیل بره باید فقط ۲،۳،ملیون خرج کنی.منم واس خودم میخوام بخرم سرم رو

عشق یعنی دوتا شاهزاده خوشتیپ 😇😇و یه پرنسس خوشگل🥰