2777
2789

پارسال بود 

کلی حرف از مادروپدرش شنیدم 

هی یادم میافته 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای زندگیت رو ادامه بدی و یه زندگی که هر روز توش دعوا دلخوری نباشه داشته باشی باید باید فراموش کنی چون آیندت رو خراب میکنه

گذشته ها گذشته اجازه دوباره اتفاق افتادنش رو نده و شاد و بدون کینه زندگی کن

طبیعیه عزیزم آدم فراموش نمیکنه. مخصوصا اگه از خودت دفاع نکرده باشی اونموقع

وای که حرفهای نگفته آدمو دیوانه میکنه

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
طبیعیه عزیزم آدم فراموش نمیکنه. مخصوصا اگه از خودت دفاع نکرده باشی اونموقع

بعد یه هفته ش با شوهرم سرحرفاشون درگیر شدم شوهرمم زنگ زد مامان بابام گفت بیاین ببرین دخترتونو مامانمم بهشون زنگ زده بود هی زنگ میزدن بهم ومیگفتن غلط کردیم ول کن بچم اونموقع یه سال ونیمه بود هی میگفت توروخدا تنهاش نذاری غلط کردیم 

اگه میخوای زندگیت رو ادامه بدی و یه زندگی که هر روز توش دعوا دلخوری نباشه داشته باشی باید باید فرامو ...

بدبخای اینجاس شوهرمم ازجلو چشمم افتاده