2777
2789
عنوان

بچه ها اگه ظرفو ظروفتون دست کسی باشه میرین پس بگیرین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 32 پست
بعضیا فک میکنن غذارو باظرفش دادی عین خیالشونم نیس  بدددم میاد من باشم میرم بگیرم

اره دقیقا همینجورین خاله شوهرم هر شب میاداگه ظرفی ازش باشه اینجا فوری میرم پس میدمش ولی اون اصلا .تازه استفادشون میکنه 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من زنگ میزدم میگفتم ،فلان ظرفمو نیاز دارم ،اگر تشریف دارید ولازمش ندارید،همسرم میفرستم که بیاد بگیره ...

بنظرت اگه بگم شوهرش خودش بره بگیره هم زشته ؟اخه تویه ساختمونیم

اره دقیقا همینجورین خاله شوهرم هر شب میاداگه ظرفی ازش باشه اینجا فوری میرم پس میدمش ولی اون اصلا .تا ...

آره بابا استفاده میکنن میذارن کابینتشون نمیدونم فازشون چیه 

منک متنفرم ازکسی چیزی خونم باشه چ برسه استفادشم کنم 

الکی یه بار مصرف نخرید. کلی پلاستیک اضافه اینهمه ظرف ماست و پنیر و ... هر روز دور می ریزیم از اونها ...

گلم اخه تو ظرف ماست که نمیشه برا مادر شوهر . حلوا برد . 😨😂

آره بابا استفاده میکنن میذارن کابینتشون نمیدونم فازشون چیه  منک متنفرم ازکسی چیزی خونم باشه چ ...

دقیقا . منم میشوم میزارم رو اپن که در اسرع وقت پسشون بدم

تو چه تازه عروس باحالی هستی که غذا میدی بهشون. ما تا چند سال فقط می گرفتیم    

والا سانش ما این خاله شوهرم هنوز تازه دکش کردم وگرنه شب میومد باهامون تد اتاق خواب میخابید😂😂مجرده ولی شدیدا راحت. صمیمی . اصلا برام ارامش نزاشته شب اودم خونمون داشتیم شام میخوریم. دیگه دیدم زشته تارفش کزدم بفرما شام گفت بکش میبرم😂 براادر شوهرم باهاش زندگی میکنه دبیرستانیه گف من خودم خوردم برا اون میبرم .😕

میگم اخه خونشون کنار خونمونه اگه عصری باشدهرم بریم از جفتشون سر بزنیم و ظرفارد بگیرم زشته؟؟بگم اون م ...

نه عزیزم زشت نیست موقع خواحافظی با لبخند بگو مادرجون بی زحمت ظرفارو بدید ببرم مرسی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ولی ادم روش نمیشه بره بگه ظرفمو بدید! زشته خودشون باید بفهمن ک ظرفو باید پس بدن

مادرشوهرم که خدایی سرش شلوغه اصن تو این فازا نیس ولی خاله شوهرم سریع ظرفو ظروفمونو برا خودش میکنه😂😐