2777
2789

هفته پیش عذا برا خاله شوهرم بردم و بعدم حلوا برا مادر شوهرم.  نمیدونم خودم برم بگیرم ظرفارو اخه زیاد. اهل پس دادن ظرفا نیستن . یا بزارم خودشون بیارن هر روزم تقریبا میان اینجا ولی نمیارن😅😅😅یا بگم شوهرم بگیره بیاره ؟چیکاز کنم تازه عروسم اصن نمیدونم باید چیکار کنم چیکار نکنم😃😃😃😃

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

هروقت رفتی خونشون ظرفتو‌ وردار بیار 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه ظرف یه بار مصرف دارم برا غذا دادن به بقیه

یا ازین ظرفهای سس نامی نو

اگه ندادن هم مهم نباشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همیشه ظرف یه بار مصرف دارم برا غذا دادن به بقیه یا ازین ظرفهای سس نامی نو اگه ندادن هم مهم نباشه

چ جالب اره اینم خیلی ایده خوبیه نکه اینا اصن دیگه براشون مهم نیس میگم دست ظرفام گم نشه خو حیفه باید بگیرم منم 

هر روزی که میدونی دارن میان پیشت قبلش زنگ بزن بگو بی زحمت ظرفها رو ببارین برای آخر هفته لازم دارم ممنون میشم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
چ جالب اره اینم خیلی ایده خوبیه نکه اینا اصن دیگه براشون مهم نیس میگم دست ظرفام گم نشه خو حیفه باید ...

حالا من با مامانمو ابجیم زیاد غذا رد و بدل میکنیم

قبلا از ظرفامون میدادیم بعد تا هفته بعد که بخواهیم پس بدیم ظرفا رو خودمون لنگ میموندیم

چون ظرفا دم دستیه بالاخره و هی احتیاجه

اما الان بااین یه بار مصرفا دیگه راحت شدیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من حتی جای سس شیشه ای ک توش بهم ترشی میدنم پس میدم شاید نگه داشتن توش چیزی  بزیزن بعد بدن من ...

ن گلم زیاد اهل پس دادن نیست البته ظرفه خودشونم برشون مهم نیس😂کلا اینجورین من میدونم الان از ظرفام برا خودشون استفهده هم میکنن .

هر روزی که میدونی دارن میان پیشت قبلش زنگ بزن بگو بی زحمت ظرفها رو ببارین برای آخر هفته لازم دارم مم ...

میگم اخه خونشون کنار خونمونه اگه عصری باشدهرم بریم از جفتشون سر بزنیم و ظرفارد بگیرم زشته؟؟بگم اون مثلا ظرفی که. غذا کشیدم براتد اینجاست؟