2777
2789
عنوان

بایدتصمیم جدی بگیرم

110 بازدید | 15 پست

بچه هامن امروزبه دوست پسرم گفتم تموم دخترای پیجتوآن فالوکن اون قبلابهم گفته بودکه میخوام پیجموبالاببرم باکسایی که فالوشدن کارنداشته باش وامروزمن دیگه نتونسم کناربیام وگفتم همشونوآن فالومیکنی اونم گفت نمیکنم ودعوامون شدبعدرفتم پیشش گفت دیگه نمیخوادبمونه وگفت که توگیرای الکی میدی هرروزغرمیزنی شدی سوهان روح من بهم آرامش نمیدی وازاینجورحرفا....اینم بگم که دوست پسرم هیچی برام کم نمیزاره وخیلی دوستم داره توزمان بی پولیشم همیشه حواسش بهم هست وخیلی زودبه زودمیاددیدنم ازهرچی که خوشم بیادسعی میکنه اونوفراهم کنه 

بخاطرهمینم عصبی شدکه توچراعشق منونسبت به خودت نمیبینی وبه خاطربیست تادخترکه فالوان عصاب جفتمونوخوردمیکنی.

منم خب سرش حساسم چی کنم...به نظرتون حق باکدوممونه

تعداد رای : 3
نظرسنجی
بهم راهنمایی کنید
1
33%
راهنمایی
2
66%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اعتماد داری و میبینی کاری نمیکنه ولش کن ببین کسی که بخواد خیانت کنه همه چیو ازش بگیری هم خیانت میکنه ولی کسی که نخواد بین۲۰۰ تا دخترم ولش کنی نمیکنه

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست

مهم نیست چ کسی رو فالو کنه اگه واقعا دوست دارع

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

والا من گوشی دوست پسرمو اصلا چک هم نمیکنم اصلا چون با این باور دارم جلو میرم تا الانم هیچی ازش ندیدم نه چشم چرونی ن هیز بازی هیچی

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست

قضاوت نمیشه کرد ولی اروم باهاش حرف بزن به جای اینکه بگی پاک کن بگو عزیزدلم من میدونم توبهم وفاداری ولی من دلم میخواد پاک کنی چون دوستت دارم و برام مهمی دوس ندارم از دستت بدم ببین بعدش چه اتفاقی می افته . موفق باشی گلم

قضاوت نمیشه کرد ولی اروم باهاش حرف بزن به جای اینکه بگی پاک کن بگو عزیزدلم من میدونم توبهم وفاداری و ...

بهم گفته که دیگه نمیخوادبهمو اگه حق بااونه چجوری برگردم بهش