2777
2789
عنوان

نی نی خان به دنبال مورچه

181 بازدید | 20 پست

چند روز پیش پسرم رو زمین چندتا مورچه دیده بود و ازون روز هر روز میاد همونجا دراز میکشه دوستاشو صدا میکنه و دا دا می کرد

عکس ها پست بعد 😁😁😁

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

اول فکر کردم نی نی یارای اینجارو میگی  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول فکر کردم نی نی یارای اینجارو میگی    

نه پسرمو میگم 😂

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
الهیییی بچه با مورچه دوست شدهههه🤣🥺🥺🥺😭😭🥺😂

اره عاشق مورچه شده 😂

هر روز اینجا سرگرم میشینه تا دوستاش بیان 😁

عزیییییییزم فندق کوچولو😍😍😍

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
الان ما منتظر عکس مورچه 🐜 باشیم یا پسرت

جفتشون هستن 😂😂😂

ای جااااانمممممم دلم رفتتت عزیزم😍😍😍😍😍😍 خداحفظش کنه الهی

ممنونم 😍😍😍