2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غر نزدن 

سرزنش نکردن 

تشکر کردن 

لجبازی نکردن 

گذشت داشتن و منم منم نکردن 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

بدون توقع، محبت کردن 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

من از اول رفیق ش بودم!، 

روراست بودیم.. هردومون... 

پر از هیجان بودیم.. 

تمامی ایده هارو تجربه کردیم.. سینما پارک مسافرت بیرون شهر و..... 

من به علایق ش احترام میزارم.. اونم همینطور 

. باهم آشپزی میکنیم.. باهم تو کار خونه کمک میکنیم.. 

باهم درس میخونیم. 

اختلافات زیادی هم داریم.. من بشدت حساس و لوسم.. اونم بدی هایی داره.  اما جز زوج های خوشبختیم 

محبت زیاد چی به نظرتون خوبه یا نه؟

خیلی شنیدم محبت زیاد خوب نیست. ولی حداقل تو زندگی خودم دارم بعینه میبینم هرچی بیشتر محبت کنم زندگیم زیباتره و رفتار شوهرمم متقابلا بهتره. بنظرم زندگی زناشویی فرق داره اینکه محبت زیاد ارزون میشه مال دیگرانه نه همسر