2777
2789
عنوان

کابرای نی نی سایت😐😂

292 بازدید | 15 پست
بعده چن مدت اومدم ولی باز میبینم بعضی کاربرا چصناله میان خدایا بسه دیگه را یکیتون خوشحال نیس😑هعپ وقتی میام اینجا کلا انرژی منفی میگیرم تز زندگی نا امید میشم نصفه روز رو دپرسم
تعداد رای : 36
نظرسنجی
موافقم بشدت دپ هستن😐
12
33%
خیر حتما مشکلی دارن که میگن😒😂شما دخالت نکن
24
66%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر اینکه از خوشیاشون میگن همه میگن داری پز زیر پوستی میدی

بعد میاد میگن خوب به ماچه

چه کار کنیم

ادمو ضایع میکنن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

به خاطر اینکه از خوشیاشون میگن همه میگن داری پز زیر پوستی میدی بعد میاد میگن خوب به ماچه  چه ...

اره خوب اینم هس ولی همه تاپیک ها همشون اه و ناله و گریس😐💔

ببخشید واسه صحبتاشون از شما اجازه نمیگیرن!!

شمام یذره رو خودت کار کن!

....ناله چیه!

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

من همیشه میام اینجا و به همه انرژی مثبت میدم و از مهر و رحمت خدا میگم. از این جهت که میتونم بقیه رو امیدوار کنم و از مهربانی خدا بگم عالیه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
دوباره برو 

بهت درخواست دوستی دادم اگه خواستی قبول کن مرسی

Mən türk qiziyəm yaşasın vətən...💫 vətənimi çox sevirəm...💕 dilim türkcə irqim türk kitabim quran ana yurdum Azərbaycan mən bu vətən qiziyəm...👸🏻 türk qizi sultandır sultan.... hər kəs türk ola bilməz.... fəxr et oz dilivə....burda gözəl hikayə lər qoyuram umarim ki xoşunuza gələr...🌼🍃 yaşasın türk yurdu....❤🌱 🇮🇷🇦🇿🇹🇷🇹🇲🇰🇿🇰🇬🇺🇿
به خاطر اینکه از خوشیاشون میگن همه میگن داری پز زیر پوستی میدی بعد میاد میگن خوب به ماچه  چه ...

دقیقا

Mən türk qiziyəm yaşasın vətən...💫 vətənimi çox sevirəm...💕 dilim türkcə irqim türk kitabim quran ana yurdum Azərbaycan mən bu vətən qiziyəm...👸🏻 türk qizi sultandır sultan.... hər kəs türk ola bilməz.... fəxr et oz dilivə....burda gözəl hikayə lər qoyuram umarim ki xoşunuza gələr...🌼🍃 yaşasın türk yurdu....❤🌱 🇮🇷🇦🇿🇹🇷🇹🇲🇰🇿🇰🇬🇺🇿

واقعا نمیشه شادی رو جار زد 

اینروزا ادمای گرفتار زیادن فقر مالی بیداد میکنه گفتن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
من همیشه میام اینجا و به همه انرژی مثبت میدم و از مهر و رحمت خدا میگم. از این جهت که میتونم بقیه رو ...

👌❤کاره بسیار عالی ممنونم که به همه انرژی مثبت میدی

معمولا ادمها وقتی ناراحت هستن یا دلشون گرفته یا مشکلی دارن دوست دارن با یکی حرف بزنن که سبک بشن یا یه نفر راهنماییشون کنه یا دعاشون کنه....این دوره که به دوست وآشنا و اقوام اعتمادی نیست که بخوای سفره دلتو براش باز کنی یا خوشحال میشن یا سو استفاده میکنن یا میرن تو فامیل پخش میکنن....پس بهتره همینجا حرف دلتو بزنی که کسی نشناستت