2777
2789

هعی شاید درست نباشه اینارو بگم ولی خب هر روز تو خونه دعوای مادر و پدر کلا فامیلی م ع ت ا د ن ولی خب هیچوقت حس نکردم که پدر مادر بدین ینی این مسئله هیچوقت روی زندگیم تاثیری نذاشته و مشکل منم این نیس اصلا چون با وجود همه ی اینا من مدرسه میرم تا ب الان از نظر غذایی و تحصیلی واقعا چیزی برام کم نذاشتن ولی خب یه چیزایه ظاهری هس مثلا لباس تو این مسئله خیلییی ضعیفیم خب با این وضع گرونیا پول یه روز کار پدرم میشه پول یه مانتو تو حسرت خیلی چیزام مخصوصا که تو اوج دیگه جوونی و اینام ولی میگم این نیز بگذرد خودم بزرگ میشم وضعمونو از این رو به این رو میکنم از طرفی اخلاقشون هس مامانم بیچاره بخاطره فشار زندگی خیلیی اعصابش داغونه همش سر پدرم مخصوصا و ما داد میزنه با کوچیکترین چیزی اعصابش بهم میریزه همشم درد گذشتش😢 ا 

حالا میرسیم ب حسرتام:داشتن اتاق: حریم خصوصی😂 رفتن به کافی شاپ یا رستوران : رفتن به بیرون با دوستام : تفریح رفتن: سفر رفتن: داشتن لباسی که خودم میخام : خونه بزرگ نمیدونم بقیش یادم نیس😂 اینا همش درده دله خب من دوستی ندارم که به اونا بگم گفتم شاید اینجا بگم خالی شم😀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.