2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من که منفی شماتعریف کن چجوری

انشالله ماه بعدی مثبته عزیزم منم تازه مثبت شده بعد از یه سال و هشت ماه ازمایش دادم مثبت بود

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

سلام مبارکه 

به سلامتی بیاد بقلت 

منم دو هفته پیش بی بی چکم مثبت شد شکر خدا 

آزمایش هم ندادم 

و نمی‌دم 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
سلام مبارکه  به سلامتی بیاد بقلت  منم دو هفته پیش بی بی چکم مثبت شد شکر خدا  آزمای ...

سلامت باشی گلم خداروشکر یعنی بی بی چک کافیه ؟

شما دکتر رفتی؟چی گفت چی نوشت برات

سلامت باشی گلم خداروشکر یعنی بی بی چک کافیه ؟ شما دکتر رفتی؟چی گفت چی نوشت برات

بله عزیزم کافیه 

من ایران نیستم، سوئد هستم 

اینجا هم آزمایش بارداری نمیگیرند 

اولین دیدار دکتر  و آزمایش های دیگه بارداری هم هفته دیگه است یعنی هشت هفته. 

اولین سونو هم هفته سیزدهم. 

به نظرم وقتی بی بی چک مثبت شده و پریود هم نشدی یعنی بارداری دیگه، آزمایش اطلاعات بیشتری نمی‌ده، فقط ممکنه استرس بده. 

من بارداری قبلیم هم ندادم آزمایش. 

شما دادید؟

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

می‌دونم که منم اگه آزمایش داده بودم 

الان همش در حال تحلیلش بودم فقط

بله عزیزم کافیه  من ایران نیستم، سوئد هستم  اینجا هم آزمایش بارداری نمیگیرند  اولی ...

اها پس اونجا کلا فرق داره 

اینجا ظاهرا پیش دکتر اگه بدون ازمایش بری باز خودش میفرستت ازمایش بارداری 

ولی این ازمایشی ک پرسیدم منظورم چکاب خونه بخاطر ویتامین و تیرویید و اینا...اینم همون هفته ی هشت به بعد میدین؟

اها پس اونجا کلا فرق داره  اینجا ظاهرا پیش دکتر اگه بدون ازمایش بری باز خودش میفرستت ازمایش با ...

بله عزیزم

آزمایش های بارداری رو هفته هشت میگیرند