2777
2789

پدرهمسرم اموالشو تقسیم کرده به دختراش کمتر داده به پسرانش بیشتر ،خواهرشوهرم ناراحته باما که از همه مهربانتریم قهرکرده میگه بیاین زمینامونو عوض کنیم درصورتی که پدرهمسرم خودش تصمیم گرفته چی به کی بیفته،به نظرتون ما چه عکس العملی نشون بدیم،به اون برادرشوهرام کارنداره فقط یقه ماروچسبیده

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو یقه ما رو ول کن نمیدیم😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

اشتباه از پدرشوهرت بوده.الانم بزار قهر بمونه.البته اگه من و شوهرم بودیم سهمشو از مال خودمون میدادیم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

چون دیده مهربونترین!هیچی یه تصمیم برای زمین بگیرین و بگین.ما با مثلا مشاور یا هرکی حرف زدیم میخوایم اینکارو بکنیم بعدشم کاری نکنید

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

محلش ندارید اصلا هرچی گفت حرفو عوض کنی 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰