2777
2789
عنوان

سلام هموطنان گرامی کیا رمزارز خریدین والان بی عصابن

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 121 پست
رمزارز بورس نوبیتکس کووینکس پاکت اپشن...همشون ی سرابن..پول و وقتتونو هدر ندین..هم بی برکته و هم خانم ...

بورس ک بد نبود چند سال پیش !

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت نمیادنوبیتکس استفاده کنی  بهت میادمعلوماتت  بیشترازایناباشه

نه تازه دو ماه شروع کردم😊دو سه ارز در نوبیتکس گرفتم یک ارز هم تازگیها در هات بیت بی بی دوج گرفتم 

شوهر من ۸۰۰ میلیون لیکویید شد یه ساله زندگیمون رو هواست پول مزدم دستش بود

پول گرفتن ازدیگران ریکسش خیلی زیاده ولی شوهرشمابا۸۰۰میلیون خیلی بایدسودگرفتع باشه عجیبه

من واقعا سوالاروهمشون پاسخ دادم شما سوالتون خریدرمزارزباتومان هست که صرافی های ایرانی باتومان میتونی ...

ببخشید ما ی نفر راهنمایمون میکنه دوتا بسته دوهزار دلاری خریدیم ماهانه بهمون سود میده یعنی4هزار دلار خریدیم..الان ی او ان سی خریدیم 300دلار ..من خودم زیاد اطلاعات ندارم..ما فقط پولمونو ب دلار تبدیل کردیم با شرکت اربیت کار میکنیم شما میدونین چیه

پول گرفتن ازدیگران ریکسش خیلی زیاده ولی شوهرشمابا۸۰۰میلیون خیلی بایدسودگرفتع باشه عجیبه

خیلی داشت سود میگرفت پارسال ماهی ۲۵۰ در میاورد طمع کزد اهرم زد همشو لیکویید شد

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃
من هرچی و هرکی دیدم با خاک یکسان شدن..علم اینکارو ندارن و کورکورانه واردش میشن بدون هیچ اموزشی

بله باید دانششو داشته باشی سود خوبی میده ارز البته بورس هم بد نبود ولی یکی دو ساله ریخته 

چرا!مثل چی ؟تاپیک زدی میان سوال میکنن جواب میخوان 

خب من پیشنهادخریدوفروش بدم یاصرافی معرفی کنم فردا برن توضرر خب میان فوش به من میدم ومنومقصرمیدونن

خب من پیشنهادخریدوفروش بدم یاصرافی معرفی کنم فردا برن توضرر خب میان فوش به من میدم ومنومقصرمیدونن

میتونی اعلام کنی خرید و فروش با مسعولیت خودتون 😊