2777
2789

اره دیروز کلا گیر کراش بودین امروز همه خستن

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره امضام هست . حوصله ندارم هیچ وقت

مشکلت چیه که افسردع ای؟ 

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
مشکلت چیه که افسردع ای؟ 

از اینکه خانوادم نذاشتن به هدفام برسم . نذاشتن آ . جنگیدم .‌

بازم نزاشتن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

از اینکه خانوادم نذاشتن به هدفام برسم . نذاشتن آ . جنگیدم .‌ بازم نزاشتن 

عزیزم به آدمایی که با محدودیت های زیاد تونستن به اهدافشون برسن نگاه کن سعی کن زندگی رو تموم شده نبینی دوباره از اول شروع کن 

اینو با خودت مرور کن هر چقدر لازم باشه شکست می خورم تا راه های موفقیت رو یاد بگیرم 

عزیزم به آدمایی که با محدودیت های زیاد تونستن به اهدافشون برسن نگاه کن سعی کن زندگی رو تموم شده نبین ...

نمیزارن تا سر کوچه برم . اونوقت چطور پیشرفت کنم.؟

محدودیت داریم تا محدودیت .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نمیزارن تا سر کوچه برم . اونوقت چطور پیشرفت کنم.؟ محدودیت داریم تا محدودیت .‌

چرا به دنبال راه های دیگه ای نیستی سعی کن خانوادتو متقاعد کنی واقعا اگه محدودیتاشون بیش از حده اقدام حقوقی کن!