2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه محکم صحبت کردن و شمرده شمرده با اعتماد به نفس کاملا جواب میده 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

لباس هات تسلطتت به کلام وحتی طرز نشستنت مهمه عصبی نشین روی صندلی هم نشو پاروپا ننداز 

اگر مصاحبه سازمانی میری رسمی بپوش جین نپوش اگر شرکتی میری اسپورت هم پوشیدی طوری نیست ولی مرتب و هماهنگ باش  و از پراکنده گویی با لهجه غلیظ و من من حرف زدن و گیج بازی خودداری کن 

خوش رو با اعتماد به نفس و محکم باش لبخند به لب داشته باش صاف بشین با دستات بازی نکن پاهاتو تکون نده ...

من خیلی استرسیم صدام انگار از ته چاه میاد

ولی توهمون محیط یکم بمونم به مرور خوب میشم

درباره اعتماد بنفس توضیح میدی

ینی نترس فوقش قبولت نمیکنن 

سعی کن نترسی با کی میخوای حرف بزنی مگه دس پاچه نشو اگه سوالی پرسیدن صادق و رو راست باش خیلی محترمانه بگو و سعی کن تو ام درباره محیط کارت ی چیزایی بپرسی

لباس هات تسلطتت به کلام وحتی طرز نشستنت مهمه عصبی نشین روی صندلی هم نشو پاروپا ننداز  اگر مصاح ...

ببین ظاهرم همچی اوکی هست

فقط اخرای حرفت که میگی یکم استرس دارم حس میکنم گندمیزنم

خوب صحبت کردن،اگر بلد نیستی واقعا نمیتونی بگی نمیدونم،دنبال نشون دادن چیزی بیش از خودت نباش،البته فروتنی زیاد هم ممنوع،مناسب کارت لباس بپوش،برادرشوهر رفت برای فرودگاه،جو گیر شد به خاطر فاطمیه لباس مشکی پوشید و درحالی که هرگز ریش نمیگذاره ریش گذاشت...

چیزی باید بیش از رقیب داشته باشی،زمانی میخواستم برای تدریس برم یه موسسه معتبر،گفت این جا کسانی رزومه دادن با مدرک بالاتر از شما،شما چی از بقیه بیشتر داری کار رو بدیم به شما،گفتم من مربیگری چرتکه هم دارم با اجازه‌ی صدور مدرک،همون شد برگ برنده ام

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من خیلی استرسیم صدام انگار از ته چاه میاد ولی توهمون محیط یکم بمونم به مرور خوب میشم

خب اولش که آدم وارد یه محیطی میشه که همه زیر نظرش دارن یه مقدار هول شدن طبیعیه ولی زود به خودت مسلط شو لبخند ملایم به لب داشتن حس آرامش رو به خودت و اون افراد القا میکنه.

.