2777
2789
اتفاقا اون بنده خدا همیشه درست میکرد میداد می‌خوردیم منم همت نکردم یاد بگیرم الان باهم قهریم و هوس آ ...

هر وقت درس میخوای کنی به من بگو کمکت کنم،آش دوغای من حرف نداره

⁦❤️⁩اونی که از همه سره خدای بالاسره⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خیلی هم خوبه منم همینجور درست میکنم دیگه !! چشه؟؟؟

چش ک نیس خواهر؟؟؟؟ این چ وضعشه ابرو هرچی آش دوغه بردین شما ، هرکی تا الان آش دوغ دوس داشت با دیدن این عکس دیگ دوس نداره بعد میگی چشه؟؟؟؟؟؟ بلد نیستین درست نکنین این چ وضعشه آخه ‌مگ مجبوری خواهر؟؟؟؟؟؟؟

همه دنیام دخترم❤️
خب همه اش دوغا زرد میشه😶😅

نه دوغ مگه زرده ، اول یک یا دوتی تخم مرغ رو با برنج هم میزنی یک دست سه کلا قاطی شده بعد رو شعله دوغ رو بهش اضافه می‌کنی و هم میزنی ، قل زد سبزی و نخود اضافه می‌کنی می‌ذاری جا بیوفته و در آخر نعنا داغ روش می‌ریزی ، بعضیا هم همراه نخود گوشت چرخ کرده قل قلی اضافه میکنن خوشمزه تر میشه ، رنگش زرد نمیشه مگر تخم مرغ طبیعی که زردیش پررنگتر باشه بزنی

چش ک نیس خواهر؟؟؟؟ این چ وضعشه ابرو هرچی آش دوغه بردین شما ، هرکی تا الان آش دوغ دوس داشت با دیدن ای ...

عزیزم ذاعقه ها متفاوتع

هر شهر هم یه جوری درست می‌کنه دیگه!!!

شهر ما و‌اطرافش همه اینجوری میپسندن و درست میکنن

والا منم همون اش رو همبنجور سفید و کمی شل درست میکنم !!!!

ضمنا ما با برنج درست نمی‌کنیم با بلغور درست میکنیم 

الان مثلا یه عکسی که اون خانوم فرستاد آش دوغ رو زرد کرده بود و خیلی سفت شده بود من خوشم نمیاد !!!

عزیزم ذاعقه ها متفاوتع  هر شهر هم به جوری درست می‌کنه دیگه!!! شهر ما و‌اطرافش همه اینجوری میپ ...

گفتم ک دیگ ازین ب بعد بهتر درست کنی اگرم نمیتونی درست ‌نکن خواهش ازت میکنم دیگ بسه

همه دنیام دخترم❤️
گفتم ک دیگ ازین ب بعد بهتر درست کنی اگرم نمیتونی درست ‌نکن خواهش ازت میکنم دیگ بسه

وا چقد بد حرف میزنی شما 

چندسالته ،،،،،،،چقد بی ادبی ،،،،،این چه طرز حرف زدنه !

اشتباه کردم ریپلایت کردم خداحافظ