2777
2789
عنوان

نی نی من خیلی تکون میخوره طبیعیه

89 بازدید | 8 پست

۲۴ هفتمه از ۱۵ هفته متوجه حرکاتش شدم نی نیم خیلی تکون میخوره مخصوصا شبا یا وقتی گشنه باشم از هرکی میپرسم تکون های نی نی من ازشون بیشتره طبیعیه نگران نباشم البته میگن خیلی شیطون میشه 😁 

خیلی شیطونه فندوقت 😍

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شیطون یه فیلم کانال منو نشون داد دو تا جنین تو شکم مادراشون یکیش خیلی بازی میکرد لگد میزد این طرف اونطرف میرفت یکی دیگشون چسبید بود به بند ناف انگار که خجالتی بود خیلی جالب بود

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
وای عزیزم دلم رفت چه جالب 🤣🤩

آره خیلی جالب بود بامزه بود 😍😊

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏