2777
2789
عنوان

دارم میمیرم از بغض 😭😭😭😭بچه من چ گناهی کرده من چه گناهی کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

آرامش اولین قدم هست

الا بذکرالله مطمئن القلوب فقط با یاد خداست که دلها آرام میگیرد

عزیزم خیلی سخته ولی من خودم الان ی مشکل جسمی دارم ولی باور کن با توکل به خودش حل میشه

عزیزم علاوه بر دکتر خودت ی طب سنتی حاذق برو 

مادر خودم در ۴۳ سالگی برادرم رو به دنیا آورد 

خیلی دعای توسل و نماز اول وقت داشت

خرما کشمش خربزه و پنیر سنتی قاووت سویق حتی زیر نظر طب سنتی حجامت کرد

عزیزم چله زیارت عاشورا هدیه به شهید مدافع حرم نوید صفری بگیر خیلی ها حاجت گرفتن

تو دستگاه عذاب نمیکشه ادامه ی رشدش اونجاست عزیزم شما اذیت میشی برای مراقبت ازش مواظب خودت باش خودتو ...

چرا دیگه ، به دست کوچولوش سرم و امپول میزنن 

دردش میاد 

یک کیلو هم نمیشه 😭

نمیتونم تحمل کنم اون روزو 😭

اسی جان مادرشدن سخته و باید خودت رو برای هر چیزی آماده کنی تو کلت به خدا باش

الهی حکمتت با  ارزوهام یکی باش 🙏 ممنون میشم واسه ی حاجت دلم من رو مهمون یه صلوات کنی 😘🌹

عزیزم توسل به حضرت زهرا کن

این دعا شنیدم خیلی حاجت میده

2 نفری هم گفتن 2 روزه حاجت گرفتن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.

این صلوات رو 530 بار پشت سر هم بخون

تقریبا یه ساعت طول میکشه

وسطش نباید کاری انجام بدی

برو توی یه اتاق در رو هم ببند

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

سلام گلم .

اجی حرفه منو گوش کن هر روز سوره محمد بخون دست بکش ب شکمت بگو فالله خیر حافظا و انت الرحم الراحمین 

سوره محمد معجزه می‌کنه دوای هر دردیه فقط اعتماد کن ملا ۳۸ تا آیه داره

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
نمیتونم تحمل کنم اون روزو 😭

عزیزم خود این ناراحتی هم باعث وزن نگرفتن بچه میشه

ببین اول توکل ب خدا کن و توسل به حضرت زهرا سلام الله علیها که همه گره ها با دعای ایشون باز میشه و بعد هم برو دکتر ببین چی میگه دقیق عمل کن. ان شاء الله خوب میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

چقد نذر،مگه کم کمک کردم به نیازمند  من ک وضع مالی معمولی دارم ولی تا جایی ک تونستم کمک کردم به ...

عزیزم یه چیزی هم به اسم قسمت وجود داره اگر واقعا به خدا ایمان داری کم نیار گاهی حکمت بعضی چیزارو فقط خودش میدونه

بعدم نذر کن که اگر کارت درست شد انجام بدی نه پیش پیش! 

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

خب شما که مقصر نیستی.طبیعت بدنت اینطوریه.الان هم پزشکی پیشرفت کرده.اون دو ماهم میگذره بخدا.به دنیا که اومد حسابی بهش برس بزرگ‌میشه. دختر عموی من بچش شش ماهه اومد اندازه کف دست بود خون بهش دادن. الان قدش ب مادر دو متریش رسیده.چهارده سالشه

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

حدیث کسا و زیارت عاشورا زیاد بخون

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم