2777
2789

یکی از دلایلی که دوست ندارم شوهر کنم اینه که 

میترسم جلوش ب.گوزم آبرو و شرفم جلوش بره😂😂 

شما چی 

شما هم اگه تجربه ای چیزی داشتین بگین بخندیم روحیمون شاد شه

چوب پنبه بزار😝

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای گوز ابرو بره...یکی تازه تاپیک زد جلو خانواده شوشو گچزید

چهارسال خواننده خاموش بودم..دوسال عضوبودم بخاطراینکه به یه دخترگفتم *****چیزخوبی نیست و بقیه بدشون اومد تعلیق شدم..قول دادم دیگه نیام ولی نشد..پس کاربر قدیمم💖😘برای باردارشدنم تا پنحمین سالگرد ازدواجم دعا کنین⁦❤️⁩✨خوشگلا باردارشدم😍برام دعاکنین که بمونه و خوشحالم کنه🎉
😐دلیلت پا پهنی ت  حل شو شو ایندت😂

چی؟

چهارسال خواننده خاموش بودم..دوسال عضوبودم بخاطراینکه به یه دخترگفتم *****چیزخوبی نیست و بقیه بدشون اومد تعلیق شدم..قول دادم دیگه نیام ولی نشد..پس کاربر قدیمم💖😘برای باردارشدنم تا پنحمین سالگرد ازدواجم دعا کنین⁦❤️⁩✨خوشگلا باردارشدم😍برام دعاکنین که بمونه و خوشحالم کنه🎉
شوهرم خدایی سوژس توخواب یه بار نصفه شب دستشو گذاشت روی پریز برق میگفت دستمو بگیرم شمارو اب میبره😅😅 ...

اب از توی پریز برق..یامنظوردیگه

من یه یار پیش شوهرم موقع عطسه گو .زیدم انقدر خندیدیم روحصمون شاد شد🤣

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد