2777
2789

باز میشن امتحانا ک حضوری شد دیگ آموزش حضوری میشه

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

مجازی

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به تصمیم دانشگاهتون داره

ازاد و پیام نور ها و سایر دانشگاه های بومی باز میشه

اونایی ک راه دور هستن هم تلفیقه

خدایی که ب شدت کافیست.....یه دختر آبانی با قلب صورتی💗💗💗💗💗عاشق گوبه ها🥺🐈🐱

ترم بعد احتمال۹۹درصد حضوریه

دوستان لطفا امضامو بخونید کاری بود درخدمتم

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
بستگی به تصمیم دانشگاهتون داره ازاد و پیام نور ها و سایر دانشگاه های بومی باز میشه اونایی ک راه دو ...

من دانشگاه دولتی سمت شمالم و خوابگاهی ام ، گفتن هر اتاق ۹ نفره ۳ نفر جا میدیم 

موندم باز میشه یا نه😪 خیلی دوست دارم تجربش کنم خوابگاهو😂🤩

من دانشگاه دولتی سمت شمالم و خوابگاهی ام ، گفتن هر اتاق ۹ نفره ۳ نفر جا میدیم  موندم باز میشه ...

منم خوابگاهی ام ب ما گفتن فقط دروس عملی حضوریه

خدایی که ب شدت کافیست.....یه دختر آبانی با قلب صورتی💗💗💗💗💗عاشق گوبه ها🥺🐈🐱