2777
2789
عنوان

قرص زولپیدِم

494 بازدید | 16 پست

سلام،دوستانی که تجربه داشتید یا اطلاعات دارید،من فقط یک ماهه شبی یک قرص ۱۰ میلی گرم میخورم بخاطر مشکل خوابم،ولی حس میکنم بهش وابستگی زیادی پیداکردم،اگر یه هو ترک کنم و از امشب نخورم ممکنه عوارض بدی داشته باشه؟مثل تشنج!؟ممنون میشم راهنماییم کنید چون توی سایتا جواب درستی نگرفتم

dont give up of your dream

نیمش کن و یه ماه نیم بخور، بعد قرص رو 4 قسمت کن و 0.25 ش رو دوباره 2 هفته بخور و بعدم بذارش کنار

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
نیمش کن و یه ماه نیم بخور، بعد قرص رو 4 قسمت کن و 0.25 ش رو دوباره 2 هفته بخور و بعدم بذارش کنار

یعنی حدود۲ ماه دیگه مصرف کنم!!!آخه عوارضش زیاده رو بدنم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی حدود۲ ماه دیگه مصرف کنم!!!آخه عوارضش زیاده رو بدنم!

یهویی نباید قطعش کنی

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

جناب فقط یک راه داری ،اگه زندگیتو دوست داری و میخوای که بیشتر به پرتگاه نزدیک نشی،در یک کلام بندازش دور

اینم بگو ،صادقانه چند تا دیگه ازش داری؟ تا بهت راهکار پزشک ترک اعتیاد(وابستگی) بدم

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
جناب فقط یک راه داری ،اگه زندگیتو دوست داری و میخوای که بیشتر به پرتگاه نزدیک نشی،در یک کلام بندازش ...

۴ ورق دیگه ازش دارم ینی حدود ۸۰ تا،پرتگاه!!!!!ینی انقد قرص پر خطریه؟

ببینید شما برای رهایی فقط به ۴ عدد ازین قرص با دوز ۱۰ میل احتیاج دارید،چون طول مصرفتون کم بوده و دیگه الان باید بدنتون روی مود خواب تنظیم شده باشه، پس غیر از ۴ تا دونه مابقی سطل زباله یا چاه،اون ۴ تا دونه رو از ورقش خارج نمیکنید ،جز اینکه بخواین بخورید،قانون اول دقیقا زمانی که توی رختخوابید قرص رو مصرف کنید اونم شب اول رهایی فقط نصف قرص که میشه ۵ میل

شب دوم ۵ میل

شب سوم ۵ میل

شب چهارم ۵ میل

شب پنجم نصف ۵ میل

شب ششم نصف ۵ میل 

تا ۴ تا قرص تموم شه

باور کنید رها میشید بدون دردسر

دیگه بعدش طعم خواب واقعی رو میچشید،این بار برید سم دمنوش های گیاهی معجزه آسا و یوگا

یاعلی

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

بریزید دور فقط ۴ تا دونه کافیه تا رهایی 

وای چطوری تهییه کردید

سمه سم ... 

به شدت به شدت به شدت

موفق باشید

ببینید شما برای رهایی فقط به ۴ عدد ازین قرص با دوز ۱۰ میل احتیاج دارید،چون طول مصرفتون کم بوده و دیگ ...

ممنون از توضیحات کاملتون،همینکارو میکنم

به شدت به شدت به شدت موفق باشید

ممنون همچنین،راستش قبل مصرف عوارض و نطرات کاربران سایت ها رو خوندم،میگفتن تنگی نفس و توهم و اعتیاد داره خندم میومد،تااینکه الان همه عوارضو تجربه کردم فهمیدم

ممنون از توضیحات کاملتون،همینکارو میکنم

خداروشکر که زود متوجه شدید چه هیولای در ظاهر مهربانی رو میخورید! نشانه های ظاهری مصرف یک طرفشه، طرف مهم قضیه وابستگی شدید هست،در حدی که توی روز هم مجبور به مصرف میشید و تبعات اجتماعی و روانی زشتی به همراه داره، خداوند یاری دهنده هست زمانی که خودتونم دست در دست خدا بدید، براتون آرزوی رهایی دارم.

خداروشکر که زود متوجه شدید چه هیولای در ظاهر مهربانی رو میخورید! نشانه های ظاهری مصرف یک طرفشه، طرف ...

عجببب!!

پس داشتم خودمو درگیر بد قضیه ای میکردم

ممنون از راهنمایی خواهرانتون واقعا،چون باعث شد دیگه ۱۰۰درصد از این قرص متنفر بشم

عجببب!! پس داشتم خودمو درگیر بد قضیه ای میکردم ممنون از راهنمایی خواهرانتون واقعا،چون باعث شد دیگه ...

الحمدالله