2777
2789
عنوان

کاربری ک تاپیکت پربازدیده واسه دست دادن جاریت با همسرت بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 28 پست
چشم اومدم

مرسی عزیزدل منتظرم

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ختم سوره یس برای حاجت روایی بسیار مجرب

به این صورت که هر کدام از آیه ها رو به ترتیب روزی 114 بار خوانده می شود 

روز اول 114 بار بسم الله الرحمن الرحیم 

روز دوم 114 مرتبه یس 

روز سوم 114 مرتبه والقران الحکیم

روزچهارم 114 مرتبه انک لمن المرسلین 

روز پنجم ایه بعدی 

روز ششم آیه بعد و الی آخر

این ختم بسیار مجرب است اما باید تا آخر سوره  یس ختم  رو ادامه بدین

منبع کانال چله حاجت روایی با دعا و تقوا 

خیلی قشنگ عالی گفتی دمت گرم

با سیاست میشه خیلی چیارو حل کرد

ولی برای درست کردن اخلاق و رفتار حتما باید بره مشاوره

ولی خدایی خانواده شوهرش بد رفتار کردن خدا خیرشون نده

چقدر بیشعور بی فرهنگ بودن 

انشالله از این به بعد زندگیتون خوب بشه 

لبتون شاد و دلتون خندوون باشه😍🌹

با سیاست میشه ی زندگی رو از نو ساخت.تاپیک گلبوته خانم رو بخونید واقعا آدم کیف میکنه وقتی ی زندگی از ...

من هم از طلاق  نجلتش دادم و کوتاه اومدم و تصمیم گرفتم ب جای عیب های مادرشوهرم و عوض کردن اون خودم و عوض کنم 

من زندگیه نکبتی داشتم خییییلی نکبت اصلا مشکلات این خانوم درمقابل مشکلات من هیچ بودن  

💙تعین جنسیت ان تی   بر اساس نظریه رمزی💜   کسی که نظر‌ش باشما فرق داره دشمن شما نیست 
من هم از طلاق  نجلتش دادم و کوتاه اومدم و تصمیم گرفتم ب جای عیب های مادرشوهرم و عوض کردن اون خو ...

خوشحالم براتون عزیزم🌹❤️

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
عزیزم ببخش بی ربطه در باره امضات توضیح میدی؟؟

اره گلم من باردار بودم و خانواده همسرم نوه اولشون بود و حتما جنسیت بچه میخاستن پسر باشه واسه همین تمام وقت بارداریم و توی کتاب ها و سایت ها میگذروندم ک بتونم جنسیت هارو بشناسم بعدش سوالاتم و مینوشتم و هرسری میرفتم سونوگرافی از دکتر میپرسیدم و یچیزایی از علم سونوگرافی ان تی متوجه شدم ک چجور میتونن حدس بزنن  بهش میگن نظریه رمزی براساس جمجه /فک زاویه ستون فقرات ب سمت الت /شکل قرارگیری جنین / و یسری تحربیات شخصی خودم 

💙تعین جنسیت ان تی   بر اساس نظریه رمزی💜   کسی که نظر‌ش باشما فرق داره دشمن شما نیست 
اره گلم من باردار بودم و خانواده همسرم نوه اولشون بود و حتما جنسیت بچه میخاستن پسر باشه واسه همین تم ...

نظریه رمزی همون سونو قلبه؟؟ بفرستم ببینی؟؟

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

عزیزم شما در جریان زندگیش نیستی

بنظرم طلاق بگیره به آرامش میرسه

مشکلش فقط جاری و خانواده شوهر نیستن مشکلش خود شوهرش هست. شوهرش تو دعوا جلو همه اعضا خانواده گفته مچش رو با پسر گرفتم تهمت زده. دیگه این رابطه حریم و حرمت براش باقی میونده؟ اینم شد زندگی که بخواد بمونه توش؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
عزیزم شما در جریان زندگیش نیستی بنظرم طلاق بگیره به آرامش میرسه مشکلش فقط جاری و خانواده شوهر نیست ...

درسته منم میگم بامشاوره صحبت کنه و راه درست و پیداکنه  برای طلاق هیجوقت دیرنیست 

من خودم تازه چندروزه ک پرونده طلاقم بستع شده تودادگاه 

اونا یه دختر هم دارن ک این وسط نه پدرعاقلی داره ن مادر مدبری  این بچه هم یه خانوم بی سیاست و پرخاشگرمیشه ک هیچوقت نمیتونه با ادمهای اطرافش کناربیاد 

وقتی ک کلا ازتعمیر ناامیدشدن بعدتعویض کنن  

عزیزم استارتر عزیز تو اونقدر مهربونی و دل پاکی که اومدی برام تاپیک زدی به فکر حل شدن مشکل یه کاربر بودی مرسی از دل پاکیت مرسی از درکت مشاوره هم رفتیم ما بله منم اشتباه داشتم اما بعضی کاربرا برعکس تو که خیلی قشنگ انتقاد کردی اومدن توهین کردن و خیلی بد باهام حرف زدن و شعور خودشونو نشون دادن همه اشتباه میکنن. 

یه هر حال عزیزم ایشالا همه چی به خیر میگذره و تو هم موفق باشی مرسی از همدردیت.

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه. 
عزیزم شما در جریان زندگیش نیستی بنظرم طلاق بگیره به آرامش میرسه مشکلش فقط جاری و خانواده شوهر نیست ...

بله پارسال گفت البته از رو عصبانیت یه تهمت الکی زد. 

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه.