ازبس بچم گریه میکنه دارم روانی میشم انواع و اقسام شربت های دل درد رو امتحان کردم هرکاری دکتر گفته انجام میدم ولی بازم گریه میکنه اصلا جیغ میکشه چیکار کنم😔😔
خدایا مرسی بابت زندگی آرومم نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام گلم والله دختر اول من ایطوربود فوق االعاده نق نقو وهمیشه درحال گریه،عوضش دختر دومم ایقد ساکت بود که گاهی روشو برمیداشتیم ببینیم این زندس یانه🤣ولی حالا شما بچه رو یه دکتر خوب متخصص نوزادان ببر یه چکاپ بشه بد نیس🌹امیدوارم مشکلی نباشه نگران نباش عزیزم
هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰