2777
2789

ازبس بچم گریه میکنه دارم روانی میشم انواع و اقسام شربت های دل درد رو امتحان کردم هرکاری دکتر گفته انجام میدم ولی بازم گریه میکنه اصلا جیغ میکشه چیکار کنم😔😔

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

شربت چی میدی

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت چی میدی

بایو لاکت.  پدی لاکت امتحان کردم.  گریپ میکسچر.  کولیک از. 😔

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
یا گوشش درد میکنه یا پاش سوخته یا دلش درد میکنه یا شیرت سیرش نمیکنه 

شیرخشک کمکی میدم

سلام گلم والله دختر اول من ایطوربود فوق االعاده نق نقو وهمیشه درحال گریه،عوضش دختر دومم ایقد ساکت بود که گاهی روشو برمیداشتیم ببینیم این زندس یانه🤣ولی حالا شما بچه رو یه دکتر خوب متخصص نوزادان ببر یه چکاپ بشه بد نیس🌹امیدوارم مشکلی نباشه نگران نباش عزیزم

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
شیرمادر اگ میخوره غذاهای نفاخ نخور لبنیات گاوی حذف بشه .صدای سشوار و جاروبرقی امتحان کردی؟ شربت اهور ...

ن امتحان نکردم

از کجا میدونی دلدرد داره؟ پی پیش چجوریه؟

نمیدونم واقعا دکتر گفت

بایو لاکت.  پدی لاکت امتحان کردم.  گریپ میکسچر.  کولیک از. 😔

گریپ میکسچر نده باعث تشنج میشه کلا ضرر داره من خریدم استفاده نکردم انداختم رفت دکترم گفت نده

من پدی لاکت با سگانوز میدم اکثرا تا صبح میخوابه 

۲ماهشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

شکمش رو باروغن بچه ماساژ بده.همه جاشو ماساژبده خودتم چیزا نفاخ نخور عرق نعنا بخور بعد هروعده غذایی،به دکترم بگو شربت دل درد براش بنویسه

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰