2777
2789

سلام خانم ها پسرم یک سالشه و شیر خشک میخوره 

الان من نمیدونم چجوری برنامه غذایی بدم بهش الان صبح ساعت ۶ بیدار میشه ۱۵۰ سی سی شیر خشک میخوره بعدش ساعت ۷ صبحانه میخوره بعدش میان وعده اگه شیرخشک بخواد بهش میدم باز ظهر ناهارش رو میخوره عصر بهش شیر خشک میدم باز شب شامش رو میخوره هر شب بهش بعد شام شیر خشک میدم 

الان تازه شام دادم خوابش گرفته نمیدونم اگه تا صبح شیر ندم اشکال داره یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ۴ماهگی بعد خوابیدنش شیر نمیدم برنامتم درسته همینجور ادامه بده کم کم شیرشو کمتر کن بجای شیر بیسکوییتی کیکی یا بستنی ومیوه بده

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤

فک نمیکنی شیرخشک بسشه بهتره شبرگاو بدی البته بستگی به نظرت داره من ازماه بعد که میشه ۱۱ماهه به پسرم شیرگاو میدم تا استخون بندیشم محکم بشه

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
فک نمیکنی شیرخشک بسشه بهتره شبرگاو بدی البته بستگی به نظرت داره من ازماه بعد که میشه ۱۱ماهه به پسرم ...

دکتر پسر من گفت تا دوسالگی شیر خشک باید بدی اصلا مخالفه شیر گاوه

غذا خوردنش بد نیس نمیدونم چرا ناراحتم همش که شیر کم میدم آخه باردار شدم خداخواسته و از ۷ ماهگی دیگه ...

مثل من از پنج ماهگی شیر خشک میدم😔😔نی نی من بجزشیر چیزی نمیخوره

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
غذا خوردنش بد نیس نمیدونم چرا ناراحتم همش که شیر کم میدم آخه باردار شدم خداخواسته و از ۷ ماهگی دیگه ...

این کمه عزیزم؟ الان دیگ یکسالشه غذای اصلیش باید غذای سفره باشه

شبم بهش شیر ندادی خوابش گرفت نده مهم نیست

میدم روزی یک بار میگن  بیشتر نده چون کلسیم داره کم خونی میگیره

درسته دکتر پسرمنم میگه کمخونی میگیره ضررش بیشتر از منفعتشه بجاش ماست میدم اصلا تا حالا که۲۲ماهشه شیر گاو ندادم