2777
2789
عنوان

آبله مرغان

183 بازدید | 13 پست

سلام دوستان آبله مرغان گرفتم حالم خیلی بده ۲۹ سالمه کسی هس تجربه ای داشته باشه ک کمک کننده باشه اصا حالام خوب نیس🥺

دائمأ یکسان نماند حال دوران، غــــم مخور🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم سن بالا گرفتم سخت بود واقعا باید دوره شو تموم کنی دیگه راهی نداره ولی من تو خواب خیلی میخاروندم و میدونی که بخارونی جاش کنده میشه میمونه که خیلی بده...یه شب دیگه گریه کردم گفتم بابا دستامو ببیند با بند به تخت که نخارونم آخه وقتی مجرد بودم خیلی حساس بودم به پوستم که چال و چوله نشه..قشنگ سه چار شب دستمو میبستن میخوابیدم که نخارونم تو خواب🤭🤣بابام انقد غصه میخورد میگف آخه نمیتونم ببندم دستاتو جیگرم کباب میشه😅

عزیزم منم سن بالا گرفتم سخت بود واقعا باید دوره شو تموم کنی دیگه راهی نداره ولی من تو خواب خیلی میخا ...

من فقط آرزو مرگ میکنم الان انقد ک داره سخت میگذره

من فقط آرزو مرگ میکنم الان انقد ک داره سخت میگذره

بالاخره تموم میشه.من بدبخت یک ماه امتحانات ترم دانشگام بود دقیقا همون یه ماه گرفتم میرفتم با بدبختی دانشگاه یه جای جدا از همه تو یه دفتر مینشستم مینوشتم خیلی سخت بود خیلی

اخی عزیزم میگن باید چیزهای خنک بخوری مث خاکشیر و اینا حتما برو دکتر،پشت گوش ننداز

دکتر رفتم فقط قرص آسیکلوویور داد ک بیشتر پخش نشه

بالاخره تموم میشه.من بدبخت یک ماه امتحانات ترم دانشگام بود دقیقا همون یه ماه گرفتم میرفتم با بدبختی ...

عاخی عزیزم چی کشیدی 🥺🥺🥺

دکتر رفتم فقط قرص آسیکلوویور داد ک بیشتر پخش نشه

از کی گرفتی استارتر؟

عزیزم همینجا تو سایت سرچ کن از راهکاری کاربرها استفاده کن

چون پرهیز غذایی هم داره و بعضی مواد غذایی به بهبودت کمک میکنه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

از کی گرفتی استارتر؟ عزیزم همینجا تو سایت سرچ کن از راهکاری کاربرها استفاده کن چون پرهیز غذایی هم ...

چهارشنبه هفته قبل بود ک افتادم رو تبو لرز شدید جمعه هم تاولا ریختن بیرون

چهارشنبه هفته قبل بود ک افتادم رو تبو لرز شدید جمعه هم تاولا ریختن بیرون

خوب میشی انشالا عزیزم

میگذره

روزایی که داشتم که فک نمیکردم بگذرن از درد

ولی گذشت 

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀