2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مشورت میخوام درباره یه موضوعی البته دانش اموز نیستم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

اگر رابگانه من خیلی نیاز دارم

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807
من اگه رایگانه

ریگان که نه ولی قیمتش خوبه البته خودمم ازش کمک گرفتم خدایی خوب بود ،خواستی بگو 

شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!        
من مشورت میخوام درباره یه موضوعی البته دانش اموز نیستم

خب آره میتونن ولی رایگان نیست ،این آیدی تلگرامشونه @imobooy 

یکی داشتم تصمیم گرفتم دیگه مشاور نگیرم

مشاچر داریم تا مشاور ،منم برا درسام مشاور گرفتم ولی کم کاری میکرد 

چقدر میگیره ماهیانه؟

من یه مدت روحیه ام بد گرفته بود طرف سمت درس نمی‌رفتم ولی باهاش یه مدت در ارتباط بودم بهتر شدم ،ماهیانه نمی‌دونم ولی من مامانم گفت مناسب بود ولی دقیق نمی‌دونم ،ازش بپرس ،ایدیشو زدم که

میشه از مامانت بپرسی چقد میگیره و راضی ازش دیگع؟

راضی نبود نمثگفتم عزیزه دلم،ببین برو عطاری بگو اندازه ۱۰تومن بده بهت زیاد که نمیخوای،دوتا قاشق ازاین و بریز توی نصف لیوان سرکه و بجوضونو توی یه کاسه