سلام دوستان من یه مسئله ای ذهنم رو خیلی درگیر کرده با یه اقایی یه سالو خورده ای دوستم اوایل رفتارش تند بود من بدیاشو با خوبی جواب میدادم که این رفتارم باعث شد عاشقم شه همه چیش عالیه وفا داره خسیس نیست درکم میکنه کنارمه ولی یه ایراد خیلی بزرگ داره اونم اینه که عصبی میشه جلو دهنشو نمیتونه بگیره فحش بد میده منم خونه بابا اصلا ازین خبرا نیست اصلا نمیتونم قبول کنم این رفتارو به من یه سری قول داده یکی شم سر همین فحش دادنس که ۴ روز پیش زد زیر حرفش منم دقیقا بعد حرفاش دیگ تحویلش نگرفتم بخدا منم دل دارم دلمم تنگ میشه ولی از الان زیر حرفش بزنه من کوتاه بیام زیر خیلی حرفای دیگم میزنه الان اومده میگه تو جنبه خای خوب منو نمیبینی فقط بدیامو میبینی تو داری با اخساسات من بازی میکنی کاش اصلا نبودی اول اومد اشتی کردا بعد یه ساعت بعد این حرفا رو به من زد خدایی شما بگید فحاشی انقدر عیب کوچیکیه ؟ اصلا فحش دادن هیچی بد قولی زیر قول زدن چی شما حق رو به کی میدید بخدا واسه من شنیدن اون حرفا خیلی سخته فقط بخاطر اینکه همین به نکته منفیو داره و امید دارم خودشو اصلاح میکنه موندم شما بگید حق با کیه من چیکار کنم؟
نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی. (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگهای رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟)
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا نمیدونی تو چه برزخیم همش جوری رفتار داره میکنه انگار بهتر از اون کسی نیست که من بیام مثلا بگم نههه نروو دارم سعی مکنم احساستمو وارد مسئله نکنم ولی الان میگم نکنه واقعا من بدم
عزیزم عقد ک نیستی بگی اشکال نداره شوهرمه کوتاه میام یه دوستیه سادس تمومش کن بره
اره ولی میترسم چون تنها مسئله همینه بقیه چیزاش خوبه تا یه مدتیم رعایت میکرد ولی بهمم ریخته اصلا از یه طرف میگم زیر قولش زده باید تمومش کنم یا تنبیه شه که جدی بگیره مسئله رو از به طرفم میگم نکنه دیگ کسی با این خوبیا پیدا نکنم